Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πες μας πού έχει μετανάστες και... καθαρίζουμε

http://www.newsbeast.gr/files/temp/E725295BC1681CA9E8B7D23B822D3F54.jpgΗ Χρυσή Αυγή άνοιξε τηλεφωνικές γραμμές για να καρφώνουν οι πολίτες παράνομους μετανάστες...
Υπόσχονται, υποτίθεται, την προστασία των πολιτών και περιπολούν σε «προβληματικές» περιοχές εκτελώντας χρέη αστυνομικών. Συνοδεύουν ηλικιωμένους σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες. Και τώρα παίζουν και το ρόλο της Επιθεώρησης Εργασίας, ψάχνοντας για μετανάστες που απασχολούνται στη μαύρη εργασία και ζητούν την απόλυσή τους, ώστε «να ξεβρωμίσει ο τόπος».



Εκμεταλλευόμενοι την κρίση που πλήττει τους έλληνες πολίτες, τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν το παρών, υποκαθιστώντας ακόμη και το κράτος!


Όπως γράφει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής», στα Δωδεκάνησα και την Εύβοια, οι περιφερειακές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής άνοιξαν τηλεφωνικές γραμμές και καλούν τους πολίτες να αναφέρουν κρούσματα παράνομης απασχόλησης σε βιομηχανικές και ξενοδοχειακές μονάδες!


Πάντως, μέχρι στιγμής, το κάλεσμα δεν έχει τύχει μεγάλης αποδοχής, καθώς οι σχετικές καταγγελίες είναι μόλις 50. Όπως λέει μέλος της Χρυσής Αυγής, «οι καταγγελίες θα ελεγχθούν και θα κοινοποιηθούν σε επόπτη εργασίας, ΙΚΑ, εφορία και εισαγγελέα».


Κάτοικοι της Εύβοιας δηλώνουν ότι «πρόκειται για ένα σόου της Χρυσής Αυγής. Κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο πίσω από αγαθοεργίες και ενέργειες που δήθεν προστατεύουν τον έλληνα εργαζόμενο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ