Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αίθριος και ζεστός ο καιρός σε όλη τη χώρα - Στους 35 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος

Αίθριος και ζεστός ο καιρός - Στους 35 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος

Ζεστή προβλέπεται η μέρα και για σήμερα Τετάρτη, αφού ο καιρός θα γενικά είναι αίθριος και ηλιόλουστος σε όλη τη χώρα, με ελαφρώς περιορισμένη ορατότητα το πρωί, ενώ το θερμόμετρο κατά τόπους δείχνει 35 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αίθριος και ζεστός προβλέπεται ο καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, με πρόσκαιρες, αραιές νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και μειωμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αίθριος και ηλιόλουστος θα είναι γενικά ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 35 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με περιορισμένη ορατότητα το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη τοπικά θα φτάνει μέχρι τους 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ