Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τραγική ιστορία αγάπης! Πέθανε όταν τον χώρισε η γυναίκα του!


Την πιο τραγική ιστορία αγάπης αλλά και κατάληξης ενός..  
  Κύπριου οικογενειάρχη έρχεται σήμερα στο φως. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 45χρονος, φαίνεται πως δεν άντεξε τον χωρισμό από την εδώ και 20 χρόνια σύζυγο του και από το μαράζι... του και μόνο, η καρδιά του τον πρόδωσε.

Η τραγική ιστορία του θα μπορούσε να γίνει σενάριο ταινίας όμως.... για την οικογένεια του 45χρονου Γ. από επαρχία της Λευκωσίας είναι ένας μεγάλος Γολγοθάς.

Η κοινή ζωή του ζευγαριού δεν είχε να ζηλέψει τίποτα. Επί 20 χρόνια παντρεμένοι και ένα μωρό ήταν ότι καλύτερο και για τους δύο. Το τελευταίο διάστημα όμως κάτι έσπασε... Δεν άργησε να ρωτήσει ευθέως την γυναίκα του ποιος είναι αυτός που παίρνει στο κινητό της τηλέφωνο και τις άφηνε μηνύματα. Εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Δεν τον θέλει πια και πως ήδη είναι ερωτευμένη με άλλο.

Οι μέρες και οι νύχτες του 45χρονου Κύπριου ήταν κάτι παραπάνω από εφιαλτικές. Δεν άντεχε ούτε την απουσία της γυναίκα τους αλλά πολύ περισσότερο την προδοσία της συζύγου και μητέρας που ο ίδιος επέλεξε να έχει για πάντα δίπλα του. Δύο εβδομάδες μετά, η καρδιά του τον πρόδωσε ενώ η οικογένεια του, γονείς αλλά και τα αδέλφια του ρίχνουν ευθύνες στην γυναίκα του για την τραγική κατάληξη του δικού τους ανθρώπου.
Πηγή: showtime-cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ