Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ιερώνυμος στο Λεοντάρι (βίντεο)



Το Λεοντάρι επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στις 26/9 όπως ήταν προγραμματισμένο. Την εκδήλωση διοργάνωσε η διεύθυνση της δανειστικής βιβλιοθήκης Λεονταρίου ΑΘΗΝΑ ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ. Ο Βοιωτός Αρχιεπίσκοπος , επισκέφθηκε την βιβλιοθήκη όπου τελέσθη Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ιλίου Αθηναγόρα. Πολύ κόσμος από όλη την Βοιωτία ήρθε να τον υποδεχθεί. 
Ο  κ. Κόλλιας ο ιδρυτής της βιβλιοθήκης Λεονταρίου υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο στη Βιβλιοθήκη Λεονταρίου και εξέφρασε την χαρά του που είχε την ευκαιρία να έχει κοντά του αυτό το απόγευμα τον φίλο του Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εξήρε το σκοπό και τις δράσεις της Βιβλιοθήκης όχι μόνο στο Λεοντάρι αλλά και σε όλη τη Βοιωτία, ευχαρίστησε τον κόσμο και   την πνευματική Κοινότητα της Βοιωτίας για την υποδοχή που του έγινε..
Μεταξύ άλλων μίλησε  ο  Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης, ο Βοιωτός Χειρούργος Γολεμάτης, ο Βοιωτός καθηγήτης καρδιολογίας Τούτουζας, ο πρώην Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Σανιδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Μουλκιώτης
Στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση στην πλατεία του χωριού με χορευτικά από τον Σύλλογο Μαυροματίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο του χωριού, ένα στολίδι για το Λεοντάρι όπως και η βιβλιοθήκη. Ο Αρχιεπίσκοπος ήταν φανερά συγκινημένος επειδή επέστρεψε για ακόμα μία φορά στη Βοιωτία τη γεννέτειρά του την οποία αγαπάει τόσο πολύ.
Κάποιες από τις στιγμές συγκίνησης θα σας τις παρουσιάσουμε σε βίντεο.
Πολύ σύντομα βίντεο από την εκδήλωση.












1 σχόλιο:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ