Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ»ΑΛΙΑΡΤΟΥ(ΦΩΤΟ)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΛΑΊ'ΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
Κατι καινουργιο-ελπιδοφορο γεννιεται στην Βοιωτια μα επικεντρο τον Αλιαρτο.Παρασκευη 14 Δεκ 2012.Συνεδριακο κεντρο Αλιαρτου. Ο μητροπολιτης Ναυπακτιας κ.κ. Ιεροθεος με την εμπνευσμενη εμβριθεστατη διαλεξη του με θεμα <<Βιοηθικη-Βιολογια και Εκκλησια>> ανεδειξε με εναργεια οτι στο σωμα της Ελληνικης Εκκλησιας ,υπαρχουν δυναμεις που αντιλαμβανονται πληρως τον ρολο της Ορθοδοξιας στον 21ο αιωνα. Η ανταποκριση του κοινου στην διαλεξη του μητροπολιτη Ναυπακτιας ηταν εξαιρετικη.Οπως και η συμμετοχη.Η αιθουσα του συνεδριακου κεντρου Αλιαρτου ηταν γεματη.
Ο σεβασμιοτατος μητροπολιτης Θηβων και Λεβαδιας κ.κ. Γεωργιος μετεφερε μηνυμα του Μακαριοτατου Αρχιεπισκοπου Αθηνων και Πασης Ελλαδος κ.κ. Ιερωνυμου και την υποστηριξη του Μακαριοτατου στο '' Ελευθερο-Λα'ι'κο Πανεπιστημιο Αλιαρτου.
ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ "ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"
Ο Δημαρχος ΑΛΙΑΡΤΟΥ κ. Γιωργος Ντασιωτης και η δημοτικη αρχη επιδεικνυουν εξαιρετικη αισθηση της αποστολης της τοπικης αυτοδοιηκησης στην εποχη της κρισης με την ιδρυση του Ελευθερου -Λα'ι'κου Πανεπιστημιου Αλιαρτου. Η υδριση του Ελευθερου Λα'ι'κου Πανεπιστημιου Αλιαρτου ειναι ιδεα του κ Νικου Κολλια,διδακτορα Ιστοριας και προεδρου της Εταιριας Βοιωτικων Μελετων, η οποια με το διαχρονικο,υψηλης ποιοτητας εργο της προσφερει με το Πανεπιστημιο στους πολιτες την δυνατοτητα της δια βιου μαθησης. Ο αντιπροεδρος του συλλογου Το Κοινον των Βοιωτων για τον Πολιτισμο και το Περιβαλλον κ Οδυσσεας Καρβούνης αναφερθηκε στο Ελευθερο-Λα'ι'κο Πανεπιστημιο Αλιαρτου ως αυθεντικη εστια αντιστασης στην συγχρονη βαρβαροτητα.
Το Κοινον Των Βοιωτων Για Τον Πολιτισμο Και Το Περιβαλλον










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ