Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Το Ελληνόπουλο που "μάγεψε" τους Γερμανούς




Ένα Ελληνόπουλο έχει «ξετρελάνει» τους Γερμανούς και πολλοί δεν διστάζουν να μιλούν για έναν μελλοντικό Παβαρότι. Πρόκειται για τον 11άχρονο, Τίμωνα Θανάση.

Μόλις πέντε χρονών ήταν, εκμυστηρεύεται στο ΠΥΓΜΗ.gr, ο πατέρας του νεαρού Έλληνα, Σωκράτης Θανάσης, όταν και στο κονσερβατόριο της Φρανκφούρτης μάγεψε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Μάλιστα, επειδή δεν φαινόταν, ο καθηγητής τον ανέβασε στο πιάνο για να μπορούν όλοι να τον βλέπουν, προσθέτει, χαμογελώντας ο κ. Θανάσης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι μια φοιτήτρια έγραψε πάνω στην περίπτωση του ταλαντούχου Τίμωνα την διατριβή της, παίρνοντας άριστα.
«Είναι όλοι ξετρελαμένοι. Μάλιστα όταν εγκατέλειψε το νηπιαγωγείο, οι μικρότεροι μαθητές παρακαλούσαν στις γιορτές την δασκάλα να προσκαλέσει τον Τίμωνα να τους τραγουδήσει. Τόσο τους μάγευε η αρτιότητα και η ζωντάνια της ακόμα παιδικής φωνής του», λέει αναφορικά με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι συμμαθητές του.
«Στην αρχή δεν το είχε πάρει τόσο σοβαρά», εξηγεί ο κ. Θανάσης, ερωτηθείς πώς αποφάσισε ο Τίμων να γίνει τραγουδιστής αυτού του είδους της μουσικής. «Η τυχαία συνάντηση που είχε με τον Μάριο Φραγκούλη και η σοβαρότητα που του ενέπνευσε, τον ώθησαν στο να θέλει ν’ ακολουθήσει τον δρόμο της μουσικής», τονίζει.
Απολαύστε στα παρακάτω βίντεο τον Τίμωνα Θανάση

enikos.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Τίναξε την μπάνκα παίκτης του ΚΙΝΟ στην Καρδίτσα

Μια μοναδική τύχη επιφύλασσε το τέλος του 2012 σε ένα υπερτυχερό παίκτη του ΚΙΝΟ στην Καρδίτσα!...Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 κέρδισε το ασύλληπτο ποσό των 212,560,00 !!!

Καταθέτοντας ένα δελτίο αξίας 0,50 λεπτών στο παιχνίδι 11 στο ΚΙΝΟ βρήκε όλα τα τυχερά νούμερα και πλέον ατενίζει το μέλλον διαφορετικά.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο Πρακτορείο της Σπυριδούλας Γιαννέλου με την επωνυμία « Κέντρο Τύχης » στην Καραϊσκάκη 8 στην Καρδίτσα.






Πηγή

Διαβάστε Περισσότερα »

Εκτέλεσαν βενζινοπώλη στο Δομοκό για να τον ληστέψουν



Ανθρωποκυνηγητό έχει στηθεί από την αστυνομία για να εντοπισθούν οι δράστες ανθρωποκτονίας που έγινε στο Νέο Μοναστήρι του Δομοκού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, δύο άτομα με κλεμμένα αυτοκίνητα και πινακίδες από την περιοχή της Αχαΐας βρέθηκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Ν. Μοναστήρι του Δομοκού και ζήτησαν από τον 44χρονο υπάλληλο του πρατηρίου τις εισπράξεις, υπό την απειλή καλάσνικοφ.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οι δράστες πυροβόλησαν τον 44χρονο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν στηθεί μπλόκα σε όλα τα σημεία που οδηγούν στη Λαμία, στη Λάρισα και στην Καρδίτσα αφού το Ν. Μοναστήρι βρίσκεται στα όρια Φθιώτιδας, Καρδίτσας και Λάρισας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθησαν για συμμετοχή σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών τρεις αστυνομικοί

Συνελήφθησαν για συμμετοχή σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών τρεις αστυνομικοί

Γιγαντιαία επιχείρηση πραγματοποίησαν την Κυριακή οι αστυνομικές δυνάμεις σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο προκειμένου να συλλάβουν τα μέλη ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ανάμεσα στους συλληφθέντες που έφτασαν τους 28, αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί, βρίσκονται και τρεις αστυνομικοί.
Ο πρώτος είναι μάλιστα, ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ενώ οι άλλοι δύο είναι αρχιφύλακες από το Τμήμα Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και από το Τμήμα Ασφαλείας Αγρινίου.
Από τις έρευνες των αστυνομικών έχουν εντοπιστεί σε διάφορα σπίτια που χρησιμοποιούνταν ως «αποθήκες» για τα ναρκωτικά, ποσότητες χασίς, ηρωίνης και μικροποσότητα κοκαΐνης. Παράλληλα, βρέθηκαν χρηματικό ποσό 40.000 ευρώ και δύο όπλα τα οποία εστάλησαν για έρευνα στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Κινδύνευσαν άνθρωποι στο Σχηματάρι. Οχήματα εγκλωβίστηκαν σε χείμαρρο(video)




Οι επιβάτες δυο αυτοκινήτων κινδύνευσαν το μεσημέρι να πνιγούν ζωντανοί, όταν εγκλωβίστηκαν σε χείμαρρο που υπερχείλισε στον παράπλευρο της εθνικής οδού, κοντά στα παλιά διόδια Σχηματαρίου.

Χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να καταφέρουν να τους απεγκλωβίσουν εγκαίρως. Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον δήμαρχος Σχηματαρίου οι καταστροφές από την κακοκαιρία στην περιοχή είναι ανυπολόγιστες.

Κινδύνευσαν άνθρωποι στο Σχηματάρι από LAMIASTARGR
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι φωτογραφίες της ημέρας (πολύ γέλιο)

Ν α είστε όλοι εκεί...


Διαβάστε Περισσότερα »

Στον δρόμο για την Ελλάδα 17 εκατ. τουρίστες το 2013

Νέο ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών περιμένουν το 2013 οι τουριστικοί φορείς της χώρας και εκτιμούν ότι θα επισκεφθούν την Ελλάδα περισσότερα από 17 εκατομμύρια άτομα.


Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα πρώτα στοιχεία του... Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, καθώς οι κρατήσεις από τις δύο μεγαλύτερες αγορές για την Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, καταγράφουν άνοδο 20%. Παράλληλα, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν δεσμεύσει 1.000.000 επιπλέον θέσεις για την Ελλάδα σε σχέση με πέρυσι, αφού θεωρούν ότι η ζήτηση για πακέτα προς τη χώρα μας θα είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, πρόεδρο του ΣΕΤΕ, οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι τα τουριστικά έσοδα θα είναι αυξημένα κατά 2 δισ. ευρώ, που σημαίνει αύξηση του ΑΕΠ κατά 1 μονάδα.

Την ίδια ώρα οι κρατήσεις προς την Τουρκία διαμορφώνονται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Μάλιστα οι επιχειρηματίες τουρισμού παραδέχονται ότι η χώρα μας πλέον είναι ανταγωνιστική σε ό,τι αφορά τις τιμές των πακέτων και υπογραμμίζουν ότι η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση -που επηρεάζει και το τουριστικό πακέτο- θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Στα 9,8 δισ. ευρώ
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, στο 10μηνο του 2012 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 4% και διαμορφώθηκαν στα 9,8 δισ. ευρώ σε σύγκριση με το 10μηνο του 2011.

Αισιόδοξα όμως είναι και τα συμπεράσματα μελέτης που εκπόνησε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για λογαριασμό του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία μπορούν να δημιουργηθούν τουλάχιστον 30.000 νέες θέσεις εργασίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα εκπονηθεί ένα «φιλόξενο» νομοθετικό πλαίσιο για τον θαλάσσιο τουρισμό και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα σκάφη αναψυχής. Μεταξύ των άλλων προτείνεται η δημιουργία νέων σύγχρονων μαρινών καθώς και η αναβάθμιση των υπαρχουσών, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες για τον ελλιμενισμό 10.000 τουριστικών σκαφών σε όλη τη χώρα.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην τελική ευθεία βρίσκεται η δημιουργία της εταιρείας μάρκετινγκ που ετοιμάζει ο ΣΕΤΕ, τη Marketing Greece ΑΕ, καθώς ολοκληρώνεται το «μπίζνες πλαν» της εταιρείας και μέσα στον Ιανουάριο θα ξεκινήσει η καμπάνια προβολής της στον τουριστικό κόσμο της χώρας.

Ενώ ετοιμάζεται και το πρωτόκολλο συνεργασίας με τον ΕΟΤ, το οποίο θα περάσει και προς έγκριση από τη Βουλή, προκειμένου να καταγράφονται σε αυτό οι λεπτομέρειες της λειτουργίας της εταιρείας, σε σχέση με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βίντεο: Πως να σώσετε το κινητό σας αν πέσει σε νερό σε ένα λεπτό

Σίγουρα έχει τύχει σε πολλούς από εσάς και όταν θα δείτε το βίντεο ίσως πείτε γιατί δεν το γνώριζα νωρίτερα... Είναι απλό και συμβαίνει σε όλους συχνά...


Μην πανικοβάλλεστε όμως υπάρχει λύση για το πρόβλημα σας πριν απευθυνθείτε στην εταιρεία για εγγυήσεις που δεν ισχύουν τις περισσότερες φορές αφού λόγω υγρασίας συνήθως δεν καλύπτεστε.

Αφήστε το πανάκριβο service ως την τελευταία λύση, δοκιμάστε όμως πρώτα την μέθοδο που θα δείτε.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και δείτε πως μπορεί να σώσετε το κινητό σας από μια πιθανή πτώση στο νερό σε λίγα μόνο λεπτά...

Διαβάστε Περισσότερα »

Εντυπωσιακή η εσπερίδα "Ερκυνα, από τη Λήθη στη Μνημοσύνη"

 Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς και ο Σύλλογος Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς με τίτλο "Ερκυνα, από τη Λήθη στη Μνημοσύνη" την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο Επιμελητήριο Βοιωτίας στη Λιβαδειά. Οπως   φαίνεται από τον τίτλο η εσπερίδα είχε ως θέμα της την αξιοποίηση της Ερκυνας, του πανέμορφου ποταμού της Λιβαδειάς. Aφορμή υπήρξε η εκπληκτική κατάβαση της Ερκυνας με καγιάκ που είχε επιτυχώς επιχειρήσει ο καγιάκερ Παναγιώτης Ηγουμενίδης.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Ηγουμενίδης που φυσικά ήταν προσκεκλημένος  του ΑΚΟΛ και του Συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς εξήγησε στο κοινό όλα όσα πρέπει κάποιος να γνωρίζει για το καγιάκ και απέδειξε ότι πρόκειται για ένα άθλημα το οποίος εκτός από συναρπαστικό και εντυπωσιακό είναι και δυνατό να οργανωθεί στη Λιβαδειά. Τον Παναγιώτη Ηγουμενίδη βράβευσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς Δημήτρης Λάμπρου, ο οποίος παραδίδοντάς του το λεύκωμα του Κώστα Στεφάνου "Λιβαδειά, Ταξίδι Μνήμης" δήλωσε: "Τιμούμε απόψε τον  Παναγιώτη Ηγουμενίδη που είναι ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που έχει κατέλθει την Ερκυνα με πλωτό μέσο. Το γεγονός εκτός από εντυπωσιακό και πρωτοποριακό φαίνεται ότι μπορεί υπό όρους και με την εμπειρία του ΑΚΟΛ να επαναληφθεί και να προσδώσει στην πόλη μας δυναμική αλλά και λάμψη".

Η πρόεδρος του ΑΚΟΛ κα Γωγώ Θεοδώρου ανέπτυξε το σχέδιό της για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων  ίδρυσης τμήματος καγιάκ από τον μεγάλο αθλητικό Ομιλο της πόλη μας, έχοντας μετά από διεξοδικές συζητήσεις με τον Παναγιώτη Ηγουμενίδη εκπονήσει ολοκληρωμένο πλάνο δράσης. Η κα Θεοδώρου δεν παρέλειψε να αναφερθεί  σε μερικά από τα πολλά επιτεύγματα του ΑΚΟΛ ενώ προσωπικός και συγκινητικός ήταν ο τόνος της ομιλίας όταν αναφέρθηκε στην Ερκυνα, στις όχθες της οποίας όπως είπε και η ίδια μεγάλωσε.

Ο Αλέκος Καρκάνας έκανε μια εμπεριστατωμένη ομιλία για την υδατική ιστορία της περιοχής εξηγώντας με λεπτομέρειες τις συνθήκες υπό τις οποίες η Λιβαδειά έχει την τύχη να διαρρέεται από την πανέμορφη Ερκυνα. Η μεγάλη εμπειρία του Αλέκου Καρκάνα στη διδαχή αλλά και η πολύπλευρη  καλλιέργειά του έδωσαν στην ομιλία τους ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, μια ζωντάνια που κάθηλωσε το κοινό, χωρίς να χάνει σε επιστημονική ακρίβεια και αυστηρότητα.
Ο Δημήτρης Λάμπρου παρουσίασε ένα ιστορικό με τις μεγάλες πολιτιστικές παρεμβάσεις και τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Σύλλογος Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς: η εκδήλωση με τον αρχιτέκτονα του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς Αλέξανδρο Παπαγεωργίου-Βενετά υπήρξε η αφορμή για την ίδρυση του Συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς.
Ακολούθησαν η "Εφοδος στο Κάστρο της Λιβαδειάς" για το Κάστρο της πόλης, η εσπερίδα για το Τροφώνιο Μαντείο "Ευμενής το Τροφώνιος και ίλεως δέξεται", ο καθαρισμός της Ερκυνας με τίτλο "Κόντρα στο ρεύμα", η αποψίλωση του ναού του Διός Βασιλέως και η "Ερκυνα, από τη Λήθη στη Μνημοσύνη". Στη συνέχεια ο Δημήτρης Λάμπρου έκανε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην Ερκυνα με παλιές φωτογραφίες από το αρχείο του.  Στο τρίτο μέρος ο Δημήτρης Λάμπρου κατέθεσε μια ολοκληρωμένη πρόταση παρεμβάσεων για την αξιοποίηση του φαραγγιού της Ερκυνας με τέσσερις κύριους άξονες που θα μεταμορφώσουν την περιοχή προς όφελος της Λιβαδειάς και των κατοίκων της.

Η εκδήλωση έκλεισε με συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους. Μετά, αργά το βράδυ, τα Διοικητικά Συμβούλια τους ΑΚΟΛ και του Συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς δεξιώθηκαν του ομιλητές της εσπερίδας και μερικούς ακόμη εκλεκτούς φίλους σε γνωστή ταβέρνα της Λιβαδειάς όπου δόθηκαν ενδιαφέρουσες προεκτάσεις στις απόψεις που διατυπώθηκαν στην εκδήλωση "Ερκυνα, από τη Λήθη στη Μνημοσύνη". Δεν έλειψαν οι πολιτικές εκτιμήσεις και η απαραίτητη για τις ημέρες κοινωνική και στυλιστική κριτική. Και όλα αυτά αναμέσα σε καλοψημένους ρουμελιώτικους μεζέδες, με ζωηρό λευκό κρασί και πολλή, καλή διάθεση....
Μετά από παράκληση πολλών αναγνωστών οι οποίοι δεν κατόρθωσαν αν παρευρεθούν την εσπερίδα λόγω υποχρεώσεων των ημερών οι εισηγήσεις των ομιλητών μαζί με το οπτικό υλικό θα δημοσιευθούν αυτούσιες. Αυτό θα πάρει μερικές ημέρες για να ολοκληρωθεί αλλά όπως ήδη έχει διαδοθεί στη Λιβαδειά αξίζει τον κόπο...viotia.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Εξιχνιάστηκαν 20 κλοπές συνολικής λείας 20.000€ στη Λιβαδειά

Λειβαδιά: Εξιχνιάστηκαν 20 κλοπές συνολικής λείας 20.000€ Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται συμμορία που είχε διαπράξει συνολικά 20 διαρρήξεις - κλοπές σε δημοτικά σχολεία, καταστήματα, γραφεία και περίπτερα στη Λειβαδιά

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, τρεις Ελληνες, ηλικίας 34, 28 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από πολύμηνη έρευνα αλλά και αξιοποίηση πληροφοριών, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των τριών δραστών οι οποίοι δρώντας από κοινού είχαν διαπράξει πλήθος περιπτώσεων διακεκριμένων κλοπών - διαρρήξεων έχοντας ως τρόπο δράσης την θραύση υαλοπινάκων ή την παραβίαση κεντρικών θυρών κυρίως βραδινές ώρες.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Μαρτίου του 2012 έως τα μέσα Δεκεμβρίου του 2012 είχαν διαπράξει στην πόλη της Λειβαδιάς, δύο κλοπές - διαρρήξεις σε δημοτικά σχολεία, τέσσερις κλοπές - διαρρήξεις σε περίπτερα, 13 κλοπές - διαρρήξεις σε καταστήματα και μία σε γραφείο.
Η λεία που αποκόμισαν οι τρεις δράστες από την παράνομη δράση τους, ήταν χρηματικά ποσά,25 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptop), ένα σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα MP3 και άλλα μικροαντικείμενα.
Σημειώνεται ότι οι δράστες διέθεταν τα κλοπιμαία προς πώληση σε Ρομά, κυρίως στην περιοχή της Αττικής, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου οικονομικού οφέλους.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σοκ από την αυτοκτονία του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή

Σοκ από την αυτοκτονία του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή [εικόνες]

Μια τραγική είδηση αναστάτωσε τον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας λίγο πριν το τέλος του 2012, καθώς ο Δημήτρης Βογιατζής αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του το βράδυ του Σαββάτου.
Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών και φίλων του, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό κάποια ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Τον Δημήτρη Βογιατζή, που είχε γίνει γνωστός από το σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» του MEGA το 2001, βρήκε νεκρό στο σπίτι του η μητέρα του, ενώ η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Βόλο.

Ο 42χρονος ηθοποιός είχε συνεργαστεί με αρκετούς ηθοποιούς, οι οποίοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχε συμμετάσχει στις ταινίες «Απόντες» του Νίκου Γραμματικού και «No budget story» του Ρένου Χαραλαμπίδη, ενώ πρωταγωνίστησε και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.
Τραγική ειρωνεία: Από τους πρωταγωνιστές του σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» είχε αυτοκτονήσει λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και η ηθοποιός Ελευθερία Βιδάκη.



Διαβάστε Περισσότερα »

Αλβανοί εκβίαζαν 64χρονη στη Θήβα!!!



Συνελήφθησαν, χθες (29-12-2012) το απόγευμα στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μία 22χρονη και ένας 18χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, κατηγορούμενοι για εκβίαση σε βάρος 64χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε η 64χρονη στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, άγνωστο άτομο, αρχικά ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της και με διάφορες απειλές για επικείμενο κίνδυνο τόσο της ζωής της, όσο και συγγενικών της προσώπων απαίτησε το χρηματικό ποσό των (20.000) ευρώ, με το πρόσχημα ότι ήταν χρέος του θανόντα αδερφού της.
Στη συνέχεια η 64χρονη, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, χθες το βράδυ, παρέδωσε στους δύο δράστες έναν φάκελο με το χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα αυτοί να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς που είχαν θέσει την οικία της σε διακριτική παρακολούθηση.
Από τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή των δύο δραστών τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα τα οποία και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.



Πολλά  Πολλά  Συγχαρητήρια απο το Permissospress στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών

Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ


Η Παρατεταμένη  βροχόπτωση δημιούργισε  πολλά προβλήματαστην  Βοιωτία. Στήν  Δ.κ  βαγίων πλημύρισαν  πολλά  χωράφια  στήν  περιοχή  ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ....ΔΕΙΤΕ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Πολύ βροχή στο Νεοχώρι-"Φούσκωσε" ο Περμησσός

Διαβάστε Περισσότερα »

Το αμαρτωλό παρελθόν του δράκου της Ξάνθης


Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το παρελθόν του δράστη. Τι αναφέρει γνωστός της οικογένειας του 27χρονου
Ως οξύθυμο και βίαιο από μικρό περιγράφει τον 27χρονο που βίασε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή στην Ξάνθη γνωστός της οικογένειάς του.
Επισημαίνει πως τον απέφευγαν όλοι γιατί δημιουργούσε επεισόδια. "Είχε κατηγορηθεί από ανήλικος για κλοπή μοτοσικλετών και είχε απασχολήσει τους επιμελητές ανηλίκων της πόλης", υπογραμμίζει.
"Είχε προσπαθήσει να βιάσει μία κοπέλα στο Πανόραμα της Ξάνθης, πριν από ενάμιση χρόνο, όμως εκείνη φώναξε, έσπευσαν περίοικοι και μετά ήρθε η Αστυνομία και τον έπιασε.
Μετά μας έλεγε ότι ήξερε την κοπέλα και είχε εκνευρισθεί επειδή εκείνη δεν τον ήθελε. Λίγες μέρες πριν από τον άγριο φόνο της Ζωής, είχε κάνει μεγάλο επεισόδιο στο νοσοκομείο της Ξάνθης.
Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει έμπορος ναρκωτικών ενώ κατηγορήθηκε ότι έκλεψε από έναν βενζινοπώλη που του είχε δώσει δουλειά στο πρατήριο.
Παλαιότερα είχαν γίνει και έρευνες στο πατρικό του, γιατί θεωρούσαν αυτόν και κάποιους συγγενείς του ύποπτους για λαθρανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων", αναφέρει στο Βήμα της Κυριακής. 
Άνθρωποι που γνώριζαν τον 27χρονο κάνουν λόγο για έναν σωματώδη, ανεξέλεγκτο, εριστικό νεαρό, που προκαλούσε παντού προβλήματα, σε κάθε κίνηση και προσωπική επιλογή του.
Είχε καταδικασθεί πολλές φορές για μικροαδικήματα, ενώ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών για την απόπειρα βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία όμως είχε ανακαλέσει στο δικαστήριο την κατηγορία και είχε αποφυλακισθεί.
Κάτοικοι του χωριού, από το οποίο κατάγεται ο νεαρός, αναφέρουν ότι από μικρός όλο αναστάτωνε την περιοχή.
"Όλο έκανε καβγάδες με το παραμικρό. Είχε μανία με τις μοτοσικλέτες και έκλεβε προκειμένου να τις καβαλάει και να τις παρατάει. Περνούσε από τους αγροτικούς δρόμους κάνοντας σούζες και ζώντας στο δικό του κόσμο", επισημαίνουν.
Η συμπεριφορά του, πολλές φορές είχε ενοχλήσει τους συντοπίτες του και πολλοί είχαν πάει στη μητέρα του για να παραπονεθούν.
Αντί να τον συνετίσει όμως, εκείνη γινόταν έξαλλη και κάποιες φορές είχε βγάλει ακόμη και καραμπίνα για να απομακρύνει εκείνους που της ζητούσαν να νουθετήσει το παιδί της.
Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις ενέργειες του 27χρόνου στυγερού δολοφόνου της Ξάνθης λίγες μόνο ώρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Όπως αναφέρουν γείτονες αλλά και κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με το thrakitoday.com, ο ίδιος φέρεται να επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος τις πρωινές ώρες της Πέμπτης παριστάνοντας μάλιστα τον ανήξερο για τα όσα φρικτά ο ίδιος είχε προκαλέσει.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο ίδιος άνοιξε κανονικά το μανάβικο που διατηρεί στον ίδιο δρόμο με αυτόν που διέμενε η 34χρόνη Ζωή προσποιούμενος ότι τίποτα δεν είχε συμβεί, ενώ έδειχνε ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Βίντεο ντοκουμέντο: H στιγμή της συντριβής του Ρωσικού αεροσκάφους

Βίντεο ντοκουμέντο: H στιγμή της συντριβής του Ρωσικού αεροσκάφους

Την στιγμή της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους που ξέφυγε από το διάδρομο προσγείωσης και έσπασε σε κομμάτια σε αυτοκινητόδρομο έξω από τη Μόσχα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερα από τα οκτώ μέλη του πληρώματος κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα.
Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η γνησιότητά του εξετάζεται, φαίνεται να δείχνει τη στιγμή της πτώσης του ρωσικού αεροπλάνου από κάμερα που βρισκόταν στο εσωτερικό αυτοκινήτου που κινείται τη στιγμή της πτώσης στον αυτοκινητόδρομο.
Στο 00:09 φαίνεται, στα δεξιά της εικόνας, το αεροπλάνο λίγο πριν τη μοιραία πτώση.
Πηγή: m24.ru

Διαβάστε Περισσότερα »

Ε.Π.Σ.Βοιωτίας-Νίκη (4-1) οι παίδες, «Χ» (1-1) οι νέοι με Φθιώτιδα

EPS_Viotias_pethes
Την Πέμπτη 27/12 συνεχίστηκαν οι αγώνες για το “Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων – Good League” (ή όπως έχει γίνει γνωστό των μικτών ομάδων των Ε.Π.Σ. της χώρας) στην κατηγορία των νέων και των παίδων που διοργανώνει η Ε.Π.Ο. και στη σεζόν 2012-2013 και το οποίο βρίσκεται στην Α΄ φάση, τη φάση των όμιλων. Για τον 6ο όμιλο, στον οποίο έχουν τοποθετηθεί (και πάλι) οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, διεξάχθηκαν οι αγώνες για την 2η αγωνιστική του προγράμματος.
 Σ΄ αυτή την αγωνιστική, οι ομάδες μας, που έρχονταν από τις νίκες στο Καρπενήσι επί των ομάδων της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας, αγωνίστηκαν και πάλι μακρυά από την έδρα τους αλλά σε μια πολύ πιο δύσκολη έδρα, στο Φραντζή, στο γήπεδο  της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της γειτονικής μας Ε.Π.Σ.
 Οι παίχτες μας τα πήγαν αρκετά καλά και επέστρεψαν σίγουρα με θετικό απολογισμό καθώς οι παίδες (φωτο) θριάμβευσαν με σκορ 4-1 ενώ οι νέοι, αν και είχαν πολλές ευκαιρίες, αρκέστηκαν στην ισοπαλία με 1-1.

Παίδες: Φθιώτιδα – Βοιωτία 1-4
Οι παίδες μας, οι οποίοι αγωνίστηκαν και πρώτοι, ήταν καταιγιστικοί, έπαιξαν πολύ καλά και δίκαια επικράτησαν, συντρίβοντας με 4-1 τους γηπεδούχους και πλέον απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής. Μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9΄ το σκορ ήταν ήδη 0-2. Στο 7′ ο Τζάκας με προσωπική ενέργεια απέφυγε όσους αντίπαλους βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 0-1 και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2 που ήταν και σκορ ημίχρονου. Στο 59΄ ο Μερεντίτης με μακρινό σουτ παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Πουλίτσα‚ έκαναν το 0-3 για να έρθει λίγο αργότερα ο Αλμπάνης και να γράψει το 0-4 με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 76΄ με σουτ του Κώστα Παπαναστασίου μετά από σέντρα του Παπαλέξη και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-4.
Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας (Κώστας Τσαπραζλής): Πουλίτσας‚ Θεοχάρης‚ Παπαναστασίου‚ Κουτσούκος (33΄ Γιαννακάκος)‚ Παπαδήμας‚ Σωτηρίου‚ Καραγιάννης (29΄ Παπαλέξης)‚ Ζαχάρης‚ Λαμπρόπουλος (62΄ Φαρμάκης)‚ Μανιάς‚ Μαντάρας.
Ε.Π.Σ. Βοιωτίας (Κώστας Ζαγαρίτης – Χρήστος Σκαλτσάς): Καράντζαλης‚ Χουσιάδας‚ Φάσσας (45΄ Καλομοίρης)‚ Ανδριώτης‚ Βασιλείου‚ Μερεντίτης‚ Κακοτρίχης (62΄ Στυλιανού)‚ Νίκας (72΄ Βασιληάς)‚ Αλμπάνης‚ Τζάκας‚ Λεοντίου.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Θεοχάρης με βοηθούς τους Δημήτρη Κρητικό και Θωμά Τασιόπουλο, όλοι από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας (Μαγνησίας).
- Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο που έγινε την ίδια ημέρα στην Αμφισσα η ομάδα της Ε.Π.Σ. Φωκίδας επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας με 4-0.
- Θυμίζουμε ότι οι παίδες της Φθιώτιδας στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι που έγινε στην Αμφισσα την Τετάρτη 19/12 για την 1η αγωνιστική, είχαν επικρατήσει της ομάδας της Ε.Π.Σ. Φωκίδας με σκορ 4-0.
1η αγωνιστική
Τετάρτη 05/12/2012
Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας - Ε.Π.Σ. Βοιωτίας 1-5
Τετάρτη 19/12/2012
Ε.Π.Σ. Φωκίδας - Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας 0-4
2η αγωνιστική
Πέμπτη 27/12/2012
Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας - Ε.Π.Σ. Βοιωτίας 1-4
Ε.Π.Σ. Φωκίδας - Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας 4-0
Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
[Θέση Ομάδα Βαθμοί (Νίκες-Ισοπαλίες-Ηττες, Γκολ)]
1. Ε.Π.Σ. Βοιωτίας 6 (2-0-0, 9-2)
2. Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας 3 (1-0-1, 5-4)
3. Ε.Π.Σ. Φωκίδας 3 (1-0-1, 4-4)
4. Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας 0 (0-0-2, 1-9)
3η αγωνιστική
Τετάρτη 16/01/2013
Ε.Π.Σ. Βοιωτίας – Ε.Π.Σ. Φωκίδας
Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας – Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας


Νέοι: Φθιώτιδα – Βοιωτία 1-1
Στο παιχνίδι των νέων που έγινε αμέσως μετά η ομάδα της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας απέσπασε 1-1 και άπαντες επέστρεψαν σίγουρα ικανοποιημένοι. Οι γηπεδούχοι στο α΄ μέρος ήταν καλύτεροι κι έχασαν τρεις, τουλάχιστον, ¨κλασσικές¨ ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Στο β΄ μέρος, όμως, οι νέοι μας κατάφεραν και με το… ¨καλησπέρα¨ πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ηταν το 49′ όταν ο Σύρμος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ασταθή απόκρουση του Πανέτσου σε σέντρα του Τόλια. Στο 60′ ήρθε η ισοφάριση μ΄ ένα υπέροχο σουτ του Μάριου Καραναστάση  λίγο έξω από την περιοχή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Καρανάσιο. Το παιχνίδι που ήδη είχε αποκτήσει μια… ¨άγρια ομορφιά¨ από εκεί και πέρα είχε συνεχές αναβοκατέβασμα της μπάλας από περιοχή σε περιοχή‚ χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ μέχρι τη λήξη του ματς.
Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας  (Τάκης Μπατζελής): Πανέτσος‚ Τσάκαλος (81΄ Κηρολίβανος)‚ Ποταμιάνος‚ Κατσάρας‚ Χάψας‚ Τεμπέλης (78΄ Παπανικολάου)‚ Παύλου (75΄ Μιχαήλ)‚ Μαργαρίτης‚ Καραναστάσης‚ Νασιακόπουλος‚ Παπαποστόλου.
Ε.Π.Σ. Βοιωτίας (Βαγγέλης Λέντας): Καρανάσιος‚ Παπαναστασίου‚ Κουτής (78΄ Τόλιας)‚ Δάρρης‚ Ντελής‚ Βασιλείου‚ Μαγγόγιας‚ Βαρθαλάμης (46′ Καρδαράς)‚ Σκουρτανιώτης (63΄ Σπάρος)‚ Αποστολόπουλος‚ Σύρμος.
Διαιτητής σ΄ αυτό το παιχνίδι ήταν ο Δημήτρης Κρητικός με βοηθούς τους Δημήτρη Θεοχάρη και Θωμά Τασιόπουλο (Θεσσαλίας).
- Στο άλλο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 6ου όμιλου που έγινε στην Αμφισσα, η ομάδα της Ε.Π.Σ. Φωκίδας με την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλες αλλά χωρίς γκολ.
- Θυμίζουμε ότι οι νέοι της Φθιώτιδας την Τετάρτη 19/12 στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική που έδωσαν στην Αμφισσα είχαν επικρατήσει της ομάδας της Ε.Π.Σ. Φωκίδας με σκορ 3-2.
1η αγωνιστική
(Τετάρτη 05/12/2012)
Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας - Ε.Π.Σ. Βοιωτίας 0-1
(Τετάρτη 19/12/2012)
Ε.Π.Σ. Φωκίδας – Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας 2-3
 2η αγωνιστική
(Πέμπτη 27/12/2012)
Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας - Ε.Π.Σ. Βοιωτίας 1-1
Ε.Π.Σ. Φωκίδας – Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας 0-0
Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
[Θέση Ομάδα Βαθμοί (Νίκες-Ισοπαλίες-Ηττες, Γκολ)]
1. Ε.Π.Σ. Βοιωτίας 4 (1-1-0, 2-1)
2. Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας 4 (1-1-0, 4-3)
3. Ε.Π.Σ. Φωκίδας 1 (0-1-1, 2-3)
4. Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας 1 (0-1-1, 0-1)
3η αγωνιστική
(Τετάρτη 16/01/2013)
Ε.Π.Σ. Βοιωτίας – Ε.Π.Σ. Φωκίδας
Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας – Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας

- Οι διαιτητές οι οποίοι ανήκουν στην Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, κ.κ.: Μιχαηλίδης Γιώργος, Καραταϊδης Βασίλειος και Φλώτσιος Ιωάννης ορίστηκαν από τα μέλη της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) της Ε.Π.Ο. για να διευθύνουν τους αγώνες νέων και παίδων των ομάδων των Ε.Π.Σ.: Εύβοιας-Πειραιά για την 4η αγωνιστική του 7ου όμιλου που θα γίνουν στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Εύβοιας τη Πέμπτη 03/01/13. _
 viotiki-ora.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Προσφορά αγάπης από τον Λεβαδειακό

Διαβάστε Περισσότερα »

Εικόνες φρίκης από τη μόλυνση του χεριού της Ελληνίδας, μετά το δάγκωμα της Κινέζας!

Διαγνώστηκε φλεγμονή μόλυνσης !!!!! 

Λυσσασμένη η κινέζα, να επέμβει ο μπόγιας αν δεν μπορεί ο εισαγγελέας!!

Εάν Έλληνας είχε ορμίσει έτσι σε μετανάστη, θα είχαν επέμβει 283 οργανώσεις και 445 πρεσβείες! 

Στην περίπτωση της Ελληνίδας που...

δαγκώθηκε από την Κινέζα γιατί της ζήτησε απόδειξη ούτε καν αυτεπάγγελτα το Ελληνικό κράτος δεν στήριξε την υπήκοό του!








Τι να πούμε;
Διαβάστε Περισσότερα »

18 μήνες φυλάκιση στη Δήμητρα Ματσούκα για χρέη 115.000 ευρώ στο Δημόσιο!


Σε 18 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Δήμητρα Ματσούκα για χρέη στο Δημόσιο!
Η ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα για την περιπέτειά της! Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η...
Δήμητρα Ματσούκα οφείλει στο ελληνικό Δημόσιο 115.000 ευρώ! Χρέη από φόρους εισοδήματος για τα έτη 2005-2006 που δεν έχουν αποδοθεί.

Η ίδια, ωστόσο, υποστήριξε ότι τα χρέη της προς το Δημόσιο προέρχονται από εισοδήματα που δεν εισέπραξε ποτέ από δουλειές της στην τηλεόραση!

«Πρόκειται για δουλειές, οι οποίες έχουν φορολογηθεί και ωστόσο δεν έχω πληρωθεί καθόλου από αυτές. Όπως για παραγωγή μεγάλη που είχε γίνει το 2009 και για μια άλλη που είχε γίνει δυο χρόνια νωρίτερα», αναφέρει!

«Αισθάνομαι εκτεθειμένη και την ίδια στιγμή αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο, διότι δεν φαίνεται κάποιο φως στο τούνελ!», είπε η ίδια στον δημοσιογράφο του Star.

«Μεγάλα ποσά, τα οποία μάλιστα, από όσα γνωρίζω το κανάλι τότε τα είχε δώσει στον παραγωγό, όσον αφορά τη δική μου αμοιβή! Αλλά εγώ δεν τα πήρα!», συνεχίζει με θυμό η εντυπωσιακή ηθοποιός. Μάλιστα, τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που χρωστάει στο Δημόσιο.
tro-ma-ktiko
Διαβάστε Περισσότερα »

«Νεολαία Ασωπίας εν δράσει» νέος διαδικτυακός τόπος




Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων «Νεολαία Ασωπίας εν δράσει» ιδρύθηκε την 15-11-10 και μέχρι σήμερα έχει 180 εγγεγραμμένα μέλη, ηλικίας από18 έως 43. Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που αφιερώνεται στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων του χωριού μας.

Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και τις δραστηριότητες μας στην νέα μας ιστοσελίδα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Η ιστοσελίδα μας είναι: http://neolaiaasopias.blogspot.gr/ και το email μας είναι : sullogosneon@gmail.com

Οποιαδήποτε ιδέα σας για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου μας είναι επιθυμητή.

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι.
Viotiashop.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ματέο Παντζόπουλος: Δείτε πόσα χρήματα πλήρωσε για να εξαγοράσει τη στρατιωτική του θητεία

«Απολύομαι... απολύομαι...», μπορεί να τραγουδάει από εδώ και στο εξής ο Ματέο Παντζόπουλος με την Ελένη Μενεγάκη να του κάνει....
«δεύτερες» από τη χαρά της.
Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με την εφημερίδα «6 μέρες» εξαγόρασε την υπόλοιπη στρατιωτική του θητεία έναντι του ποσού των 8.000 ευρώ.
Σε λίγες ημέρες μάλιστα θα έχει στα χέρια του και το χαρτί του απολυτηρίου.


Πηγή

Διαβάστε Περισσότερα »

Τον μικρό Νικόλα με το "νι" και το "λι" από το Νομό Ηλείας τον θυμάστε;

Ο 17χρονος που ράπαρε με τον Δία και έκανε τα views στο youtube να πολλαπλασιάζονται με τρελό ρυθμό είχε κάνει την εμφανισή του πριν 2 χρόνια περίπου. Θυμάστε το τραγούδι: "Θα γ....θει ο Δίας;" Αν όχι, ακούστε το πιο κάτω...
Διαβάστε Περισσότερα »

Ζευγάρι ηλικιωμένων είπε τα κάλαντα για να πληρώσει τη ΔΕΗ

Αδυνατώντας να πληρώσει το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την Πάτρα αποφάσισε να συγκεντρώσει τα χρήματα...
που χρειαζόταν με έναν εναλλακτικό τρόπο.

Ένας άνδρας λοιπόν μαζί με την σύζυγό του έψαλαν τα κάλαντα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, με σκοπό να «κερδίσουν» χρήματα και να εξοφλήσουν τις οφειλές τους στη ΔΕΗ...
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόγραμμα επιχορήγησης 4.000 νέων γυναικών ελεύθερων επαγγελματιών...


ΣΤΗΝ υλοποίηση προγράμματος για την επιχορήγηση 4.000 νέων ελεύθερων επαγγελματιών, γυναικών ηλικίας 22 έως 64 ετών, προχωρά η κυβέρνηση με την αξιοποίηση πόρων από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Για το πρόγραμμα, του οποίου η μέγιστη δαπάνη θα...
ανέλθει συνολικά στο ποσό των 87,4 εκατ. ευρώ, υπεγράφη κοινή απόφαση από τους υπουργούς Εργασίας Ι. Βρούτση, Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα και τον αναπληρωτή υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μ. Βολουδάκη, για την τροποποίηση τεσσάρων άρθρων (2, 7, 14 και 15) της με αριθ. 6252/246/31.3.2010 ΚΥΑ (ΦΕΚ 364/ τ.Β/31?3?2010) απόφασης ως ισχύει, με θέμα «Επιχορήγηση 4.000 νέων ελεύθερων επαγγελματιών, γυναικών ηλικίας 22-64 ετών με διακριτικό τίτλο "Επιχειρηματικότητα ανέργων γυναικών ηλικίας 22-64 ετών”».
Τα τροποποιούμενα άρθρα αφορούν το πλαίσιο ένταξης, τη χρηματοδότηση και τις επιλέξιμες περιοχές, τις λεπτομέρειες υλοποίησης του προγράμματος, στη διαδικασία παρακολούθησης και ελέγχου του προγράμματος και στην τήρηση όρων πληροφόρησης και δημοσιότητας, που είναι αναγκαίοι.
Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση, η διαδικασία υπαγωγής των νέων ελεύθερων επαγγελματιών στο πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία στάδια.
1ο στάδιο: Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης, στη σχετική περιοχή του δικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ.
Πριν την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, θα πρέπει να έχουν προηγηθεί κατά σειρά:
- η εξατομικευμένη προσέγγιση από εργασιακό σύμβουλο του ΟΑΕΔ,
- η παρακολούθηση προγράμματος συμβουλευτικής επιχειρηματικότητας σε ΚΠΑ του ΟΑΕΔ,
- η έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στην αρμόδια ΔΟΥ.
2ο στάδιο: Αξιολόγηση σε επίπεδο κατηγορίας κριτηρίων
3ο στάδιο: Ένταξη.
Η ένταξη στο πρόγραμμα πραγματοποιείται, ύστερα από τη θετική έγκριση του επιτόπιου ελέγχου (στο χώρο της επιχείρησης) από εκπρόσωπο του Οργανισμού.
Ο πρώτος επιτόπιος έλεγχος πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αξιολόγησης των επιχειρηματικών σχεδίων από την Τριμελή Επιτροπή και ορίζεται κατόπιν συνεννοήσεως των ελεγκτών με την επαγγελματία. Οι ελεγκτές πρέπει να ενημερώσουν την επαγγελματία για το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών που πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της επιχείρησης, προκειμένου να ελεγχθούν.
Οι δαπάνες για την εφαρμογή του προγράμματος προβλέπεται να συγχρηματοδοτηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους (ΠΔΕ του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας), στο πλαίσιο του Γενικού Στόχου 3, 'Αξονες Προτεραιότητας 7, 8, 9: «Ενδυνάμωση των πολιτικών ισότητας, σε όλο το εύρος της Δημόσιας Δράσης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007 - 2013».
Η ενίσχυση που θα λάβει μια επιχείρηση βάσει της παρούσας ΚΥΑ, αθροιζόμενη με οποιαδήποτε άλλη de minimis ενίσχυση, έχει λάβει ή θα λάβει η επιχείρηση, δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών. Το συνολικό ποσό ενισχύσεων ήσσονος σημασίας που χορηγείται σε μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των οδικών μεταφορών δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 100.000 ευρώ σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών.
Ο ΟΑΕΔ ασκεί τους προβλεπόμενους από το Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου των ΕΠ του ΕΣΠΑ, ελέγχους στους δικαιούχους της πράξης του προγράμματος οποιαδήποτε χρονική στιγμή, προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση των όρων του προγράμματος...
Διαβάστε Περισσότερα »

Πουλάνε όσο-όσο τα σαλέ τους στην Αράχωβα...



Ανάμεσα τους ο Γιώργος Βουλγαράκης και ο Ιωάννης Καρούζος - πριν μπει φυλακή...
Στο σφυρί βγάζουν τα σαλέ της Αράχωβας, ενώ σύμφωνα με ειδικούς της αγοράς από το 2010 μέχρι και σήμερα καταγράφεται υποχώρηση των τιμών πάνω από 50%.
Είναι χαρακτηριστικό ότι... τα νεόδμητα σπίτια στην Αράχωβα πωλούνται πλέον ακόμα και κάτω από 1.000 ευρώ/τμ έως 3.000 ευρώ/τμ για τα πολύ ακριβά, ενώ υπάρχουν μεταχειρισμένες κατοικίες που προσφέρονται με ... 740 ευρώ το τμ.

Τα μεσιτικά γραφεία στις ιστοσελίδες τους έχουν γεμίσει από αγγελίες πώλησης κατοικιών στον Παρνασσό. Κατά κύριο λόγο πρόκειται για σπίτια αξίας από 100.000 εως 250.000 ευρώ, τα οποία μάλιστα προσφέρονται και με... έκπτωση 30-50 χιλιάδες αν η συμφωνία κλείσει σε συγκεκριμένη χρονική περιόδο.

Η κρίση ωστόσο έχει χτυπήσει και τους διάσημους ιδιοκτήτες σαλέ στον Παρνασσό. Σύμφωνα με πληφοφορίες, την πώληση δύο μεζονετών προωθούν η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας, που φαίνεται να πωλούνται προς 150.000 ευρώ η μία.

Φήμες λένε ότι στην περιοχή πουλάει ακίνητα και ο Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος εκτός από ιδιόκτητο σπίτι έχει χτίσι και ένα γραφικό χωριό με πολυτελή σπίτια. Πρόσφατα πούλησε το χειμερινό κατάλυμά της στο Λιβάδι η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία αμέσως μετά αγόρασε άλλο σπίτι στην Αράχωβα. Επίσης, ο Γιώργος Βουλγαράκης φέρεται να έχει πουλήσει τρία ακίνητα που έχει αγοράσει στον Παρνασσό. Ενώ ο Ιωάννης Καρούζος, που πλέον βρίσκεται στην φυλακή, διαθέτει 4 οικόπεδα, 2,7 στρεμμάτων και οι πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι επιχείρησε να τα πουλήσει πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Πωλητήριο φέρεται να έχει βάλει σε ακίνητα ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ενώ στις φήμες που κυκλοφορούν είναι αυτή που κάνει λόγο για πώληση του σαλέ του εφοπλιστή Γουλανδρή.
Διαβάστε Περισσότερα »

Το ανώμαλο κτήνος της Ξάνθης ..."ψάρευε" διαδικτυακά κοπέλες..Δείτε το προφίλ του στο Facebook.


 
Να κλείσει το προφίλ του φονιά ΤΩΡΑ!
Τουλάχιστον αισχρό  και αηδιαστικό είναι το Facebook προφίλ του ανθρωπόμορφου κτήνους της Ξάνθης, Χρήστου Παπάζογλου, που  βίασε και έκαψε ζωντανή την 34χρόνη άτυχη Ζωή Δαλακλίδου.
Από τα όσα αναγράφει στο Facebook profile του ο Χρήστος Παπάζογλου είναι σαφέστατο οτι ο στυγερός δολοφόνος είχε παρανοϊκές εμμονές με οτιδήποτε σχετιζόμενο με το sex (πιθανόν λόγω κομπλεξισμών όπως αναφέρουν πρόσωπα που τον γνωρίζουν . Αναλύοντας το προφίλ του αλήτη, που με τόση ευκολία πήρε μια ζωή,κάποιος διαπιστώνει τα παρακάτω: <…>
 
- Διαθέτει μεγάλο αριθμό φίλων (στην πλειονότητά τους γυναίκες) τις οποίες ενημερωθήκαμε οτι προσέγγιζε μέσω Internet με εξαιρετικά ανήθικο και αισχρό τρόπο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από πρόσωπο στην λίστα των φίλων του που προσεγγίσαμε, το κτήνος συνομιλούσε δικτυακά με κοπέλες (από πολλές περιοχές της Ελλάδος αλλά και απο το εξωτερικό) και τους ζητουσε να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις του μέσω Skype ή Facebook Messenger. Όπως μάλιστα αναφέρουν, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις  ακόμα και εν ώρα εργασίας μέσω του κινητού του τηλεφώνου, κάτι για το οποίο καυχιόνταν στους συνομιλητές του!
 
 
- Αυτό είναι το προφίλ του αλήτη βιαστή Χρήστου Παπάζογλου όπως είναι αυτή την στιγμή [δείτε εδώ]
- Ως φωτογραφία του προφίλ του είχε τοποθετήσει στο παρελθόν την μάσκα του γνωστού group χακτιβιστών Anonymous όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω Screenshot. Βέβαια κάτι τέτοιο δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά μιας και άνθρωποι που τον γνώριζαν μέσω Facebook επιμένουν οτι το κτήνος Χρήστος Παπάζογλου διατεινόταν στις κατ ιδιάν συνομιλίες του ότι ήταν ισχυρός υποστηρικτής φασιστικών απόψεων, κάτι που όμως δεν διαπιστώσαμε ότι απεικονίζεται σαφώς στο προφίλ του στο Facebook.
Σίγουρα οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous πρέπει να διερευνήσουν την σχετική πληροφορία και να διαπιστώσουν αν το κτήνος της Ξάνθης Χρήστος Παπάζογλου είχε κατορθώσει να διεισδύσει στο χακτιβιστικό κίνημα.
Facebook.Profile.3
- Δείγμα του κομπλεξισμού του κτήνους, που δεν πρέπει να τυγχάνει ίσης μεταχείρισης με τους υπόλοιπους ανθρώπους, αποτελούν και τα Likes των ιστοσελίδων που έχει στο Facebook profil του. Φαίνεται οτι ο αλήτης-βιαστής Χρήστος Παπάζογλου δεν μπορούσε να ενταχθεί στην κοινωνία και ως πεινασμένο ληγούρι επιζητούσε υποκατάστατα μέσω των κοινωνικών δικτύων. Θεωρούμε ότι μετά την αποτρόπαια πράξη του το Σέξ, οι Παρτούζες και τα Όργια δεν θα του λείψουν στην φυλακή! 
Facebook.Profile.2
Επειδή ο αιμοδιψής δολοφόνος Χρήστος Παπάζογλου διαθέτει ενεργή παρουσία στο Internet, η συντακτική ομάδα του SecNews θεωρεί ότι οι αρχές πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη μέριμνα τόσο στους προσωπικούς του υπολογιστές όσο και στο κινητό του τηλέφωνο. Πιθανόν εκεί να εντοπιστούν επιπλέον στοιχεία της παραβατικής και ανεξέλεγκτης συμπεριφοράς του στο Internet!
Λόγω του ότι η θανατική ποινή δεν ισχύει στην Ελλάδα, ακόμα και για τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις, η συντακτική ομάδα του SecNews καλεί όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας να προβούν στις σχετικές ενέργειες ώστε να “εξαφανιστεί” το προφίλ του κτήνους Χρήστου Παπάζογλου από το Facebook.
Τουλάχιστον τέτοια αποβράσματα δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να “μολύνουν” τα κοινωνικά δίκτυα και πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε (ο καθένας με τον τρόπο του) ώστε να μην υπάρχουν τουλάχιστον στον κόσμο των δικτύων και του Internet. Ελπίζουμε ότι οι δικαστές θα προβλέψουν την μέγιστη των ποινών για το κτήνος Χρήστο Παπάζογλου, ώστε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του (χωρίς αναστολή ή εξαγορά ποινών) στην φυλακή. Όπως αναφέρουν και άλλα δικτυακά μέσα ενημέρωσης, τέτοια εγκλήματα δεν συγχωρούνται ούτε στην φυλακή όπου οι δράστες τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από τους συγκρατούμενούς τους.  
Σημείωση: Δείτε το προφίλ της Ζωής στο Facebook [εδώ]
Η φωτογραφία του προφίλ της μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους (!).
joe.dalaklidou
Ευχόμαστε δύναμη στους γονείς και συγγενείς της αδικοχαμένης Ζωής για τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Πηγή: www.secnews.gr/archives/55649
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ