Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ


Ο 25χρονος LIKA  EDISON του HASIS ή HASIZ και της NAFIE , ο οποίος γεννήθηκε την 04-04-1988 στην Αλβανία.
 Ο 41χρονος MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ (Ον) ADMIR ή KRISTAQ του AZEM ή AINET ή AINER και της MARIA , ο οποίος γεννήθηκε την 01-08-1972 στην Αλβανία.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Κόλα
Ο 36χρονος Μάριο Κόλα δεν είναι ανάμεσα στους νεκρούς κακοποιούς και οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ίδιου και των δύο ακόμη συνεργών του, που παραμένουν άφαντοι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δραπέτες είχαν χωριστεί λίγο πριν την αιματηρή συμπλοκή προκειμένου να μην συλληφθούν από τους αστυνομικούς που «χτένιζαν» την περιοχή κι οι τρεις δραπέτες που αναζητούνται, ανάμεσά τους και ο Κόλα, δεν ήταν παρόντες στο σημερινό επεισόδιο. Οι επικεφαλής της επιχείρησης δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι έρευνες να επεκταθούν πλέον και προς την Ευρυτανία.

Στην επιχείρηση και τις έρευνες που συνεχίζονται συμμετέχουν άνδρες της ΟΠΚΕ, της αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ.

 ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ PERMISSOSPRESS ΠΡΩΤΟΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ  TΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Να ευχαριστήσουμε τον δημοσιογράφο και συνεργάτη του Permissospress και Viotiashop Δημήτρη Σκαρτσιούνη που έδωσε πρώτος πανελλαδικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ όπως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την έκβαση της υπόθεσης των Αλβανών δραπετών.
Εmail: dimskarts@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ