Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αυτή είναι η Μήδεια που σκότωσε το μωρό της γιατί έκλαιγε και το έβαλε στην κατάψυξη -βίντεο

Στο εισαγγελέα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε η 31χρονη παιδοκτόνος από το Αλεποχώρι, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν σκότωσε το μόλις 3 μηνών παιδί της και στη συνέχεια το έβαλε στην κατάψυξη για τρεις ημέρες μέχρι να επιστρέψει ο σύζυγος της που απουσίαζε.

Οπως αναφέρει το Patrastimes κατά τη μεταφορά της στον εισαγγελέα η 31χρονη είπε στους δημοσιογράφους πως έχει μετανιώσει για την πράξη της.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το κλάμα του μωρού φαίνεται πως ενοχλούσε τη μητέρα. Το χτύπησε άσχημα με τα χέρια της και το άφησε χωρίς ιατρική βοήθεια. Την επόμενη το βρέφος πέθανε. «Έκλαιγε πολύ και το χτύπησα για να ησυχάσει. Δεν ήθελα να το σκοτώσω" φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν».

Η αστυνομία έχει έρθει σε επαφή με τον εισαγγελέα ανηλίκων, προκειμένου να δουν τι θα γίνει με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας (16 μηνών το καθένα). Εάν δηλαδή θα παραμείνουν με τον πατέρα και την γιαγιά τους ή εαν θα τα αναλάβει κάποια κοινωνική υπηρεσία. Στη Χαλανδρίτσα βρίσκεται και η γιαγιά των παιδιών η οποία τα φρόντιζε. Η ίδια μίλησε στο dete.gr και δήλωσε πως έφυγε την περασμένη Παρασκευή (05-07-2013) από το σπίτι στο Αλεποχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ