Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Από τις 14/8 είχε προαναγγελθεί η καταστροφή στην περιοχή της Λιβαδειάς

Από τις 14/8 είχε προαναγγελθεί η καταστροφή στην περιοχή της Λιβαδειάς.
Μάλιστα είχε αναρτηθεί και σε πολλά ενημερωτικά site της περιοχής μας, viotia shop, permissos(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αλλά το είχα κάνει αναδημοσίευση και εγώ. 
Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι εγώ αρχικά αρνήθηκα την ορθότητα της δημοσίευσης και είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον δημιουργό του άρθρου
και επαγγελματία φωτογράφο, Χρήστο Λουκά από το studio HELEN στην Λιβαδειά. 
H ανάρτηση παρουσίαζε μία υπερφυσική λάμψη σε μια φωτογραφία ,ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ , που κάποιοι το ανέφεραν σαν Θεϊκό σημάδι. Στην προσωπική μου συνομιλία με τον εν λόγω φωτογράφο, που εκμυστηρεύτηκε μαρτυρία ντόπιου κατοίκου που μιλούσε για ένα πολύ άσχημο γεγονός που θα γίνονταν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή. Δυστυχώς η μαρτυρία επιβεβαιώθηκε χθες με τις φλόγες να κατακαίνε ένα μεγάλο μέρος γύρω από την Λιβαδειά και οι φλόγες να ζώνουν ακόμα και την πρωτεύουσα της Βοιωτίας. 
Αναλυτικά και η ανάρτηση παρακάτω...
Μοναδικό και υπερφυσικό φαινόμενο ?? στον Εσπερινό της Παναγίας στη Λιβαδειά
Δύο φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν σε απόσταση κλασμάτων δευτερολέπτου. Οι φωτογραφίες είναι από τον εσπερινό στην εκκλησία της παλιάς Παναγίας πάνω από την Κρύα Βρύση, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.
Μία λάμψη διακρίνεται στην μία φωτογραφία, η οποία δεν έχει ξανασυμβεί στον επαγγελματία φωτογράφο μας εδώ και χρόνια. Ούτε ο ίδιος μπορεί να το εξηγήσει ούτε ο πνευματικός που είδε την φωτογραφία. Κάτι συνέβει εκείνη τη στιγμή αλλά τι; Ήταν κάτι το φυσιολογικό ή μήπως κάποιο σημάδι. Κανείς εκείνη τη στιγμή δεν παρατήρησε κάτι.... μόνο ο φακός του φωτογράφου μας. Λένε ότι κάποια "σημάδια" φαίνονται μόνο στο φακό , εξάλλου δεν είναι πρώτη φορά που ο φακός φωτογράφου προδίδει πράγματα.
Πάντως ο φακός του φωτογράφου μας δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, συνέχισε να τραβαει άλλες 200 φωτογραφίες, και δεν παρατήρησε κάτι περίεργο. Φως σε εκείνο το σημείο δεν υπήρχε, δεν τραβήχτηκε άλλη φωτογραφία με φλας.
Οι απαντήσεις δικές σας.
distomo218.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Αμαν ρε παιδιά! Επειδή δεν μπορούσε να το εξηγήσει ο πνευματικός και ο φωτογράφος, μιλάμε για θαύμα; Γιατί δεν ρωτήσανε κανέναν φυσικό ή κάποιον αρμόδιο επιστήμονα τέλος πάντων; Υπάρχουν τόσες πολλές πιθανές φυσικές εξηγήσεις γι' αυτή την εικόνα, που ο ισχυρισμός περί θαύματος μόνο για γέλια είναι. Είστε ενημερωτικό μπλογκ. Δουλειά σας είναι να ελέγχετε κάτι πριν το δημοσιεύσετε. Εκπλήσσομαι προσωπικά που δημοσιεύσατε τέτοια φούσκα σαν θέμα και μάλιστα σαν εξήγηση για τις φωτιές. Έλεος δηλαδή! Αν ο θεός ήθελε να μας προστατεύσει απο τη φωτιά θα έριχνε βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ