Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ποιά είναι η "ωραία Λαρισαία" που θα διοικήσει το Νοσοκομείο Θήβας


Αικατερίνη Λιακοπούλου.
Με απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη ορίστηκε Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας η Λαρισαία Κατερίνα Λιακοπούλου.
Η κα Λιακοπούλου τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις στην 5η ΥΠΕ, ως εσωτερική ελεγκτής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας κ.α.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΝΑΠ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Η Κατερίνα Λιακοπούλου είναι κόρη της γνωστής συνδικαλίστριας Χαρίκλειας Δάμτσια. Αποφοίτησε από το 9ο Γενικό Λύκειο και σπούδασε στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση και τα Οικονομικά της Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ). Επίσης απέκτησε και μεταπτυχιακό στη Διεθνή Οικονομική και Χρηματοδοτική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Φοίτησε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Συμμετείχε σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας, στη Λάρισα, με περιεχόμενο την κοινωνική προστασία και ανάπτυξη σε τρίτες χώρες. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, στην Αθήνα, σε εταιρεία Λογιστικής Υποστήριξης και Μηχανογράφησης των ΟΤΑ και ΝΠΔΔ.
Στις εκλογές του 2009 ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα.
diaylos-9.blogspot.gr


1 σχόλιο:

  1. νιωθω ενα τραβηγμα στουσ προσαγωγους!!!!θα με γιανει;;;ασ την καλως ορισουμε στην Βοιωτια μας!!για ποιο νοσοκομειο μιλαμε;τοσο απομερο που ναι ας το κανουν στριπτζαδικο,αντι να το φτιαξουν κοντα στην εθνκη να εξυπηρετει και την χαλκιδα και τα τροχαια συμβαντα το εφτιαξαν πανω στο βουνο.φοβερα μυαλα.ο υπουργοσ υγειασ απο μωρο σε μωρο το παει, απο την γυναικαρα την ευγενια στην Κα λιακοπουλου.
    αδωνι μου αρεσει το γουστο σου,
    κατερινα μου αρεσει το μπουστο σου!!! κορη γνωστησ συνδικαλιστριασ, αυτο φτανει, πασοκ δαγκωτο η κυρια. μα ποση αξιοκρατια πια.η πεμτουσια του συνδικαλισμου ειναι να αγωνίζεται ωστε αυτοι που ΔΕΝ εργαζονται να πληρωνονται εξ ισου με αυτουσ που εργαζονται.γιατι δε συμμετειχε σε προγραμματα για ανυμπορουσ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;ελυσε τα προβληματα στην χωρα τησ και την ζητησαν στην αλοδαπη;;μηπωσ ηταν σε καποια ΜΚΟ και ετρωγε καλα, οπωσ αλλωστε συμβαινει με όλουσ αυτουσ τουσ ρεζιλεσ ψευτοαριστερουσ που εκμετλλευονται τουσ εποικουσ για την ψηφο που ψοφο να χουν.
    μα καλα που πηγες κοπελα μου και εβγαλες φωτοφραφια;αν πηγαινες σε χοιροστασιο καθαροτερο θα ηταν!!θαυμαστε παιδεια η νεολαια του σημερα!ελπιζω να ερθει στην χωρα μας ο νομοσ του χαμουραμπι!!!
    δε ξερω γιατι αλλα οποτε βλεπω καποιον να ανερχεται στην ιεραρχια και στην εξουσια και ειναι ΠΑΣΟΚ μου μυριζει ΠΟΥΣΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ