Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Tραγωδία σε Αλίαρτο και Μαυρομάτι-Δυο νεαρά παιδιά νεκρά-φωτο





LAMIASTARGR
Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο νεαρά παιδιά 20 και 17 ετών απο Αλίαρτο και Μαυρομάτι  , τα οποία έπεσαν με Ι.Χ αυτοκίνητο κάτω  απο  αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα στο  αρδευτικό κανάλι "Εσωτερική"στην Κωπαίδα κοντά στην Αλίαρτο.Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 5 άτομα,επέστρεφαν απο διασκέδαση στις 7:ΟΟ περίπου το πρωί σήμερα.Οι νεαροί πέφτοντας με το αυτοκίνητο στο κανάλι εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να πνιγούν οι δυο.Διερχόμενοι αγρότες μπόρεσαν και έσωσαν τα τρια παιδιά τραβώντας το αυτοκίνητο έξω απο το κανάλι.Οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και είναι εκτός κινδύνου.Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα το μαρτυρούν και τα εκκλησάκια,και μέτρα προστασίας δεν έχουν ληφθεί όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.
Όλοι στην Αλίαρτο και στο Μαυρομάτι  είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη,χάθηκαν δυο νεαρά παιδιά, αλλά και έντονα προβληματισμένοι,  και κάνουν λόγο για ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας στα κανάλια της Κωπαίδας.
 Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου ερευνά η τροχαία Λιβαδειάς.
.



Aπότομη στροφή ίχνος προστασίας δεν υπάρχει

ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ  ΠΟΣΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ






lamiastar

al13al12al10al9al8al7al6al5al4al3al14al2φωτορεπορτάζ απο το Viotianet

6 σχόλια:

  1. δεν ειναι κάτι ωραίο για να υπάρχουν τοσες φωτογραφίες! σεβασμός στα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει δικιο ο ανωνυμος απο επανω καλο θα ηταν να κατεβουν μερικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητοι δε φταιει το πληθοσ των φωτογραφιών,καλα εκανε και τισ ανεβασε ο Δημητρης,μηπως και ξυπνησουμε. φταίμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που τοσα χρονια περναμε απο κει και δεν πισαμε καποιον αρμοδιο του Οργανισμου ή του Δήμου να του πούμε τι προκειτε να κανει με τισ αφύλακτες γεφυρες να αποφασίσουν να φτιάξουν ολα τουτα τα γεφυρια και να παψουμε να θρηνουμε. ασ δουνε τισ φωτο αυτοι που πρεπει λοιπον και να δώσουν προτεραιότητα στη κατασκευη μπαρών και κατοπτρων και να ελπίζουμε πωσ καποιοι ανοητοι δεν θα τουσ πυροβολίσουν. προτείνω τα λεφτα που πρόκειται να δωθούν φετος για τα Κωπαϊδικα να τα δώσει ο Δήμοσ μασ εκεί.γιατί πιστευω πωσ υστερα από αυτο θα ηταν φρονιμο να μην διοργανωθούν φετος.καλο ταξιδι στα παιδια κουραγιο στις οικογενειες.ας γίνουμε ολοι μας καλυτεροι και υπευθυνοι πολιτες, μπορουμε. Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ σωστα τα λες εδερφε μου ευχομαι να ακουστουν τα λογια σου

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ