Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Πράσινο φως» για προσλήψεις 6.462 εποχικών υπαλλήλων σε δήμους (πίνακες)

Το «πράσινο φως» άναψε η τριμελής επιτροπή υπουργών σχετικά με την πρόσληψη 6.462 εποχικών υπαλλήλων στους δήμους. Οι θέσεις αφορούν προσωπικό που προσλαμβάνεται έναντι αντιτίμου από τους ωφελουμένους καθώς και προσωπικού σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα όπως ύδρευση, ηλεκτροφωτισμοί, καθαρισμοί κ.α

Σημειώνεται ότι οι νέες προσλήψεις αναμένεται να γίνουν το φθινόπωρο μετά την ανάληψη των καθηκόντων των νέων αιρετών οργάνων λόγω αναστολής των προσλήψεων σε δήμους.

Συγκεκριμένα,  εγκρίθηκαν συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ Α” βαθμού και συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α” βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών της χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους για χρονικό διάστημα έως οκτώ έως έντεκα μήνες.

Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι οδηγοί, εργάτες, χειριστές μηχανημάτων, καθαριστές, γυμναστές, τεχνίτες, οικοδόμοι, οδηγοί λεωφορείων, καθηγητές χορού κ.α.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 10ήμερη και οι προσλήψεις θα γίνουν υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των θέσεων ανά δήμο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ