Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Pitbull Security- Εγγυημένη Ασφάλεια 24 Ώρες το 24ωρο


Η Pit Bull Security ξεκινώντας το 1992 με την ίδρυση και λειτουργία της Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, δημιούργησε ένα σύμβολο ποιότητας και αξιοπιστίας ασύγκριτης υπεροχής.
Στο διάστημα αυτό, στηριζόμενη στις εμπειρίες της αλλά και στην εμπιστοσύνη του κόσμου, κατάφερε να αποδείξει ότι είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες των πελατών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις Πρόληψης.Φιλοσοφία της Pit Bull Security ήταν και είναι να προσφέρει την κάλυψη της βασικής ανάγκης που όλοι έχουμε για Ασφάλεια και Προστασία.

Σε έναν κόσμο διαρκώς εξελισσόμενο, σε μια αγορά όπου οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά, οφείλουμε να βελτιώνουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας, ώστε να έχουμε τελικό αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό και για να διατηρήσουμε αυτή την δέσμευσή μας, στην Pit Bull Security υιοθετούμε   συνεχώς   νέες σειρές καινοτόμων υπηρεσιών. Επιπλέον, έχοντας μεγάλη πείρα σε αυτόν τον χώρο, έχουμε καταφέρει να προσαρμόζουμε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες σύμφωνα με την εκάστοτε περίσταση.

Εμπιστευτείτε μας και θα βρείτε σίγουρα αυτό που αγγίζει τα δικά σας “θέλω”  και τον δικό σας προϋπολογισμό, γιατί η Pit Bull Security στοχεύει σε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους συνδρομητές της.

Η Pit Bull Security δικαιώνει την επιλογή σας!Η Pit Bull Security είναι  μέλος  του International Institute of Security (IISec) και του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας (SSEA).

Επίσης κατέχει Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ