Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Έκανε βόλτες στη Θήβα με κλεμμένη μηχανή

Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών

Κατασχέθηκαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο, κάρτες αναλήψεως μετρητών τραπεζών και άλλα αντικείμενα ως προϊόντα κλοπών, καθώς και -20- ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθη, χθες (25-07-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 41χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να επιβαίνει σε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει ο ίδιος πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας από περιοχή της Θήβας και ανήκει σε 27χρονο αλλοδαπό, στον οποίο και αποδόθηκε.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος είχε διαπράξει χθες το πρωί ακόμη δύο κλοπές σε περιοχές της Λιβαδειάς και συγκεκριμένα:

     Αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, από την κατοχή 54χρονης ημεδαπής, ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (73) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τέσσερις (4) κάρτες αναλήψεως μετρητών τραπεζών και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.
     Διέρρηξε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε ένα μπουκαλάκι αρώματος και διάφορες κάρτες του οχήματος.

Όλα τα ανωτέρω αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Επίσης στην κατοχή του 41χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ