Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Στα δικαστήρια Θήβας, η 34χρονη συζυγοκτόνος



Στα δικαστήρια της Θήβας εκδικάζεται η υπόθεση ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της 34χρονης που σύμφωνα με την αστυνομία τον Μάρτιο του 2013 σκότωσε τον 45χρονο σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου Εύβοιας.

Ειδικότερα τις βραδινές ώρες της 14 Μαρτίου 2013 οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι καθώς η 34χρονη τους είχε ενημερώσει ότι βρήκε τον 45χρονο σύζυγό της νεκρό μέσα στο υπνοδωμάτιό τους. Ο 45χρονος έφερε τραύμα στον κρόταφο από πυροβόλο όπλο. Μετά από έρευνα βρέθηκε το όπλο στο σπίτι, δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του θύματος ήταν εγκληματική ενέργεια και μετά από πολύμηνες έρευνες οι αστυνομικοί συνέλαβαν την γυναίκα για ανθρωποκτονία.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο 45χρονος αυτοκτόνησε για ψυχολογικούς λόγους, ωστόσο στην πορεία την έρευνας και σε συνδυασμό με κάποιες αντιφάσεις της συζύγου, προέκυψε ότι επρόκειτο για δολοφονία.

Αυτό που «έκαψε» τη γυναίκα αράχνη είναι ότι δεν υπήρχαν ίχνη πυρίτιδας στα δάχτυλα του «αυτόχειρα», πράγμα που σήμαινε ότι κάποιος άλλος τον είχε πυροβολήσει, πιθανότατα την ώρα που κοιμόταν!

Η 34χρονη κλήθηκε ξανά και ξανά για κατάθεση και τελικά ομολόγησε ότι η ίδια είχε βάλει τέλος στη ζωή του συζύγου της με τον οποίο είχε διαφορές!
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ