Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Θήβα: Η τραγική ιστορία του 45χρονου που πνίγηκε σε πηγάδι 30 μέτρων

Συγκλονισμένη η οικογένεια του άτυχου άνδρα - Τραγικές φιγούρες η γυναίκα και τα δύο παιδιά του
Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για έναν 45χρονο πατέρα δύο παιδιών, που πνίγηκε σε κρυφό πηγάδι χωραφιού, βάθους 30 μέτρων.

Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Πάτρας με καταγωγή από την Κυλλήνη, πηγαινοερχόταν τακτικά με το φορτηγό του στη Θήβα, προκειμένου να εμπορεύεται αγροτικά προϊόντα και να τα πουλάει.

Ο 45χρονος από την Πάτρα ξεκίνησε να πάει στο επαγγελματικό ραντεβού του, στην αγροτική περιοχή Τάχι Θήβας, για να προμηθευτεί κρεμμύδια.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τον άτυχο 45χρονο, πατέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν στις 22:00, όταν ο αδικοχαμένος οδηγός από την Πάτρα, πάρκαρε το φορτηγό του στο χωράφι, από το οποίο θα φόρτωνε τα κρεμμύδια.

Έφερε το όχημα του κοντά στο κρυμμένο πηγάδι, χωρίς να γνωρίζει τι τον περιμένει και ένιωσε μια ρόδα του φορτηγού να γέρνει. Αμέριμνος ο 45χρονος βγήκε από το όχημα και πήγε να δει για ποιο λόγο το φορτηγό έχει γείρει σε μία από τις τέσσερις ρόδες.

Όταν έφτασε στο σημείο του κρυμμένου πηγαδιού, ξαφνικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, αφού, από το βάρος του, το χώμα που κάλυπτε το κρυφό πηγάδι, υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πέσει μέσα και να βρει τραγικό θάνατο.

Ο αδικοχαμένος άντρας πρόλαβε να φωνάξει βοήθεια με όλη του δύναμη και αμέσως όλοι έτρεξαν κοντά στο κρυφό πηγάδι, όμως, οι άνθρωποι που ήταν στο σημείο της τραγωδίας, δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αφού το βάθος του πηγαδιού ήταν μεγάλο και σύμφωνα με τις Αρχές, έφτανε τα 30 μέτρα.

Επίσης, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, δεν υπήρχε ούτε επικοινωνία με τον άτυχο άντρα από την στιγμή που έπεσε μέσα στο πηγάδι.

Αμέσως, ενημέρωσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως οι πυροσβέστες της Θήβας κατάφεραν και κατέβηκαν στο πηγάδι μέχρι ένα σημείο, αλλά, λόγω του μεγάλου του βάθους, δεν μπόρεσαν να φτάσουν τον άτυχο άνδρα, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα σωστικά μέσα

Τα λεπτά περνούσαν εις βάρος του 45χρονου, έως ότου να φτάσει στο σημείο του πηγαδιού η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία και να ανασύρει το άψυχο σώμα του στις 02:45 τα ξημερώματα.

Δυστυχώς, όμως, ήταν πολύ αργά για εκείνον, καθώς είχε ήδη πνιγεί από τα νερά του κρυφού πηγαδιού.



Τραγωδία σε πηγάδι στη Θήβα από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ