Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ και θλίψη για την παρουσιάστρια που κρεμάστηκε επειδή παραμορφώθηκε έπειτα από πλαστική επέμβαση


Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της τηλεόρασης από την αυτοκτονία της 29χρονης Ασημένιας Μυρωδιά, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στους Αμπελοκήπους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», το πρωί της Παρασκευής η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της παρουσιάστριας του Extra 3, τη βρήκε κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της και αμέσως προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο για την Ασημένια ήταν ήδη πολύ αργά.

Όπως αναφέρουν στην εφημερίδα άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, η 29χρονη πριν από ενάμιση μήνα έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη και το αποτέλεσμα ήταν να παραμορφωθεί το πρόσωπό της. «Ηθελε να κάνει πλαστική στη μύτη. Εμείς της λέγαμε ότι δεν την έχει ανάγκη , αλλά επέμενε. Την έκανε κρυφά και το αποτέλεσμα ήταν εφιαλτικό. Παραμορφώθηκε... κλείστηκε στο σπίτι της. Από εκείνη την ημέρα δεν ήθελε να συναντήσει κανέναν μας. Μόνο την Πέμπτη δέχθηκε να τη δει η κολλητή της και την Παρασκευή έκανε ό,τι έκανε» δηλώνουν φίλοι της Ασημίνας στην εφημερίδα.

Τα δύσκολα εφηβικά χρόνια και ο θάνατος του συντρόφου της από καρκίνο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ασημένια Μυρωδιά πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια εξ αιτίας του θανάτου του πατέρα της από καρδιακό επεισόδιο, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια Λυκείου. Παρόλα αυτά, η Ασημένια κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, ενώ λίγο αργότερα γνώρισε τον σύντροφο της ζωής της, τον Νίκο. Μαζί σκόπευσαν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Ο Νίκος διαγνώσθηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Η Ασημένια μετά τον θάνατό του χρειάστηκε πολύ καιρό μέχρι να καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια της. Κυνήγησε το όνειρό της και σπούδασε δημόσιες σχέσεις και μαζί με τον PR man Κυριάκο Κερανόπουλο έκαναν την ταξιδιωτική εκπομπή «Via travel fashion» στο κανάλι Extra 3. Όταν η μητέρα της άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας η Ασημένια προσπαθούσε να είναι στο πλάι της. Τα τελευταία τρία χρόνια εργαζόταν στο ταμείο γνωστής καφετέριας στο Σύνταγμα.

 Espresso


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ