Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων: Διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών




Ο Δήμος Θηβαίων συνεχίζοντας τις κοινωνικές του δράσεις, προκειμένου να στηρίξει τους οικονομικά αδύνατους δημότες, πραγματοποίησε, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, διανομή τροφίμων σε πενήντα (50) οικογένειες δικαιούχων.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν διανομές και στους υπόλοιπους δικαιούχους (120 οικογένειες).

Επίσης πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε διανομή σχολικών ειδών (σχ.τσάντες, τετράδια, μολύβια, κασετίνες κτλ)  και ρουχισμού στα παιδιά των δικαιούχων .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μέχρι σήμερα εξυπηρετεί 170 οικογένειες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εκ περιτροπής, από προσφορές επιχειρήσεων της περιοχής και πολιτών.

Απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο είναι, να είναι γεμάτα τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Γι’ αυτό το λόγο ζητούμε την συνδρομή επιχειρήσεων και πολιτών και θυμίζουμε ότι έχουν τοποθετηθεί στα Σούπερ Μάρκετ του Δήμου –αμέσως μετά τα ταμεία τους- καλάθια με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα  2262350603 και 2262350607.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ