Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Χωρίς προβλήματα η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία της Βοιωτίας





Τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών και γονιών της πρώην επαρχίας Λιβαδειάς έδωσαν οι απευθείας διαπραγματεύσεις της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας με τους εμπλεκόμενους για το έργο της μεταφοράς των μαθητών τη νέα σχολική περίοδο.

Από τη Δευτέρα μετά από τις διαπραγματεύσεις της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας με το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς και όλους τους εμπλεκόμενους γίνονται κανονικά όλα τα μαθητικά δρομολόγια πλειν ελαχίστων εξαιρέσεων που και αυτές θα τακτοποιηθούν άμεσα.

«Όπως είχε επισημάνει από την αρχή και κατά την επίσκεψή του στη Βοιωτία ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπαγκογιάννης είχαμε θέσει σε προτεραιότητα το συγκεκριμένο θέμα ώστε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς τα παιδιά να πηγαίνουν χωρίς προβλήματα στα σχολεία τους.

Στην Π.Ε. Βοιωτίας υπήρξε κάποια εμπλοκή η οποία ξεπεράστηκε και τώρα όλοι οι μαθητές περίπου 3.000 μετακινούνται κανονικά  προς τα σχολεία τους», σημείωσε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.

Σωτήρια για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που είχαν προκύψει στάθηκε η τροπολογία που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή και έδωσε τη δυνατότητα στην Περιφέρεια να διαπραγματευτεί απευθείας με τους ενδιαφερόμενους για να αναλάβουν το έργο της μετακίνησης των μαθητών μετά τον άγονο διεθνή διαγωνισμό.

«Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων συναντήθηκα με όλους τους εμπλεκόμενους στην μεταφορά των μαθητών και τους ευχαριστώ διότι πραγματικά όλοι βοήθησαν να λυθεί το θέμα όπως και οι υπηρεσίες της Π.Ε. Βοιωτίας της οποίας οι υπάλληλοι ακόμα και εκτός ωαρίου εργάστηκαν για να υπάρξει αίσιο τέλος».
viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ