Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στα Βάγια Βοιωτίας

Συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Πακιστάν για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας

Κατασχέθηκαν (4) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (80) έως (190) εκατοστών και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (53) γραμμαρίων

Συνελήφθη, χθες (09-09-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 23χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν την οικία του 23χρονου, την οποία έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση.

Χθες βραδινές ώρες, ο 23χρονος εντοπίστηκε να μεταβαίνει σε κοντινή απόσταση από τη οικία του, όπου βρίσκεται κοίτη χειμάρρου και να προβαίνει σε πότισμα δενδρυλλίων κάνναβης.

Ο 23χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ από τον χώρο εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος σε ανάπτυξη, ύψους από (80) έως και (190) εκατοστών, καθώς και τρία πλαστικά μπουκάλια που ο δράστης χρησιμοποιούσε για το πότισμα των δενδρυλλίων.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ακολούθως στην οικία του 23χρονου, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρος (53) γραμμαρίων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ