Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Λιβαδειά: 30χρονος βρέθηκε νεκρός σε πεζοδρόμιο




Nεκρός και ημίγυμνος βρέθηκε σε πεζοδρόμιο ένας 30χρονος άνδρας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, οι αστυνομικοί της ομάδας, διενεργούσαν περιπολία στο κέντρο της Λιβαδειάς, όταν ήρθαν τυχαία πρόσωπο με πρόσωπο με την αποτρόπαια εικόνα: Στη συμβολή των οδών Δωδεκαννήσου και Δελφών, ένας νεαρός βρισκόταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο και έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του.

Αμέσως οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί λίγη ώρα αργότερα διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός καθώς ο νεαρός αναγνωρίστηκε και διαπιστώθηκε οτι ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Το τμήμα ασφάλειας της Λιβαδειάς που γνωρίζει την «ανθρωπογεωγραφία» των χρηστών στην περιοχή, άμεσα προχώρησε σε προσαγωγές υπόπτων.

Από την προανάκριση προέκυψε οτι ο άτυχος 30χρονος έκανε κοινή χρήση ηρωίνης σε σπίτι φίλου που διέμενε κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός και οτι η παρέα του τελικά ήταν αυτή που τον είχε μεταφέρει και εγκαταλείψει στο πεζοδρόμιο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα έστω κι αν το θύμα δεν έφερε στο σώμα του σημάδια πάλης.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 30χρονου νεαρού αναμένεται να δώσει η νεκροψία νεκροτομή. Τις έρευνες συνεχίζει το τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς.
Σύμφωνα με το Viotianet.gr 4 άτομα «κρατά» η αστυνομία για την υπόθεση του θανάτου του 30χρονου στη Λιβαδειά.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λιβαδειάς κατάφεραν γρήγορα να «ξετυλίξουν» την υπόθεση του 30χρονου που βρέθηκε νεκρός, ημίγυμνος στο πεζοδρόμιο της οδού Δωδεκανήσου στο κέντρο της πόλης.

Ο  ένας εκ των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, αναγνώρισε τον 30χρονο νεαρό χρήστη ναρκωτικών ουσιών και ενημέρωσε σχετικά το τμήμα ασφαλείας.

Οι «φίλοι» του «προδόθηκαν» από το σημείο στο οποίο  εγκατέλειψαν τον 30χρονο.

Η ασφάλεια γρήγορα ανακάλυψε το σπίτι όπου έγινε η κοινή χρήση ηρωίνης και αμέσως προσήγαγε 4 άτομα στο πλαίσιο της προανάκρισης τα οποία και κρατούνται με τις κατηγορίες του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων, της παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και της περιύβρισης νεκρού.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα επίσημα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ