Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

4 συλλήψεις για κλοπές μεταλλικών αντικειμένων στο Σχηματάρι

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων, από ανενεργό εργοστάσιο στο Σχηματάρι Βοιωτίας

Κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων

Συνελήφθησαν, χθες (24-10-2014) το μεσημέρι στο Σχηματάρι, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βοιωτίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 53, 45, 44 και 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων με σκοπό την αποτροπή διάπραξης παραβατικών συμπεριφορών και ειδικότερα την πρόληψη και καταστολή περιπτώσεων κλοπών, εντόπισαν χθες το μεσημέρι, κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, τους ανωτέρω ημεδαπούς να έχουν εισέλθει σε ανενεργό εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή του Σχηματαρίου και να έχουν προβεί στην αφαίρεση μεταλλικών αντικειμένων από το εσωτερικό του.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, τα οποία κατείχαν οι δράστες και συγκεκριμένα τρεις κόφτες μετάλλων, δύο βαριοπούλες, δύο αλυσοπρίονα, ένα τσεκούρι, ένα σφυρί, οκτώ γαλλικά κλειδιά, ένα ζεύγος γαντιών κ.α.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ