Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Το Πρόγραμμα του Συλλόγου Γυναικών Βαγίων η «ΣΦΙΓΓΑ» για Χειμώνα και Άνοιξη

«ΣΦΙΓΓΑ»
Σύλλογος Γυναικών Βαγίων

Για τα μέλη του Συλλόγου μας και όλες τις γυναίκες του χωριού μας

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. σας καλωσορίζουμε στη σημερινή μας εκδήλωση και σας ενημερώνουμε για τις άμεσες δραστηριότητές μας του ερχόμενου χειμώνα και της άνοιξης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ
Πιστεύουμε στην επιτυχία όλων των εκδηλώσεων για να φτάσουμε με τη συμμετοχή και την κατανόηση όλων σας σε έναν τελικό στόχο κάπου τον Μάιο.
Εκδήλωση 1η
Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 θα πάμε στο θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» και θα παρακολουθήσουμε την παράσταση «Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας». (Δηλώσεις συμμετοχής από τώρα. ΔΕΝ θα γίνει άλλη ανακοίνωση.) Το κόστος είναι 32Ε (θέατρο και μεταφορά).

Εκδήλωση 2η
Προγραμματίζουμε και προσπαθούμε για μία εκδρομή-περίπατο στον Όσιο Λουκά (με εκκλησιασμό) – Δελφούς – Γαλαξίδι.


Εκδήλωση 3η
Προγραμματίζουμε και προσπαθούμε να παρακολουθήσουμε στο Μέγαρο Μουσικής παράσταση – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη «Η ζωή και το έργο του».

Εκδήλωση 4η
Προγραμματίζουμε και προσπαθούμε να διοργανώσουμε ένα Bazaar διαφορετικό, λίγο πριν τα Χριστούγεννα με θέμα:
«ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ
ΙΣΩΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ»
Όλες μας έχουμε στα σπίτια μας διάφορα πράγματα που τα αποκτήσαμε από λάθος αγορές, από δώρα κ.λ.π., όπου όμως δεν μας χρειάζονται πια ή τα έχουμε απορρίψει (π.χ. διακοσμητικά – βιβλία – είδη γραφείου – είδη κουζίνας – αξεσουάρ κ.λ.π.). Θα τα εκθέσουμε και σε συμβολικές τιμές πάλι εμείς θα τα αγοράσουμε για να ενισχύσουμε λίγο το Ταμείο μας.

Εκδήλωση 5η
Προγραμματίζουμε και προσπαθούμε για μία εκδρομή στην ορεινή Κορινθία (με επίσκεψη σε κάποιο μοναστήρι).

Εκδήλωση 6η
Προγραμματίζουμε και προσπαθούμε για επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την ευλογία του Αρχιεπισκόπου μας κ.κ.  Ιερωνύμου, με περίπατο και φαγητό στην Πλάκα και επίσκεψη στο Μουσικό Μουσείο «Ανωγιαννάκη».


Εκδήλωση 7η
Προγραμματίζουμε και προσπαθούμε το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 να παρακολουθήσουμε την υπερπαραγωγή China Dream στο θέατρο Badminton. Κόστος εκδήλωσης 32Ε (θέατρο και μεταφορά).

Εκδήλωση 8η
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα έχουμε την κοπή της Βασιλόπιτας.

Εκδήλωση 9η
Τις Απόκριες θα διοργανώσουμε το γνωστό αποκριάτικο πάρτι μας.

Εκδήλωση 10η
Αρχές Μαρτίου θα γιορτάσουμε την Ημέρα της Γυναίκας.

Εκδήλωση 11η
Προγραμματίζουμε και προσπαθούμε την 25η Μαρτίου να παρουσιάσουμε ένα μικρό θεατρικό με σχέση το 1821.
Όπως ξέρετε, οι χορευτικές ομάδες, και των παιδιών, και των γυναικών, είναι δημιούργημα του Συλλόγου μας και υπό την προστασία του. Έτσι λοιπόν, σε συνεργασία με την Δασκάλα μας κ. Θεώνη Κωτσιοπούλου και την βοήθειά σας, θα δουλέψουμε για να πετύχει αυτή η εκδήλωση που είναι και για εμάς, αλλά και για τα παιδιά μας.

Όλες αυτές οι εκδηλώσεις έχουν βέβαια τον σκοπό της ψυχαγωγίας μας και της αλλαγής της ψυχολογίας μας λόγω της γενικής κατάστασης της Χώρας μας, αλλά και έναν τελικό στόχο, όπως είπαμε στην αρχή, κάπου τον Μάιο 2015.
Προγραμματίζουμε και προσπαθούμε να οργανώσουμε μια εκδρομή στην Κρήτη. Αν το Ταμείο μας από όλες αυτές τις εκδηλώσεις ενισχυθεί, θα επιχορηγήσει, όσο είναι δυνατόν, αυτό το ταξίδι.
Σαν δώρο για όλες, και για την προσπάθεια, και για τη δουλειά, και για την συμμετοχή στην επιτυχία των εκδηλώσεων θα είναι ένα εισιτήριο ΔΩΡΕΑΝ για την μεγάλη εκδρομή μέσα από μία ονομαστική λαχειοφόρο αξίας 5Ε, που θα τρέχει μαζί με όλες τις εκδηλώσεις μας.

Προγραμματίζουμε και προσπαθούμε (μην ξεχνάτε αυτές τις δύο λέξεις) και περιμένουμε την ανταπόκριση και τη συμμετοχή όλων σας.

Σας ευχαριστώ



Η Πρόεδρος                             το Δ.Σ.
Βάσω Χαρακόπου



Σημείωση: Το ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο για την μεγάλη εκδρομή ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για την Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ