Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Συνελήφθη αλλοδαπός στις Θεσπιές για παράνομη διαμονή στη χώρα & λαθραίο καπνό

 Συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Αλβανίας στις Θεσπιές Βοιωτίας, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα

Επιπλέον, ο 29χρονος

Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους -215- γραμμαρίων

Συνελήφθη, χθες (20-12-2014) το βράδυ στις Θεσπιές Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βοιωτίας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος είχε παραβιάζει δικαστική απόφαση απέλασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, σύμφωνα με την οποία είχε απελαθεί την 25-09-2008 και είχε εισέλθει ξανά και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 29χρονο από τους αστυνομικούς, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (25) γραμμαρίων.

Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε, μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (190) γραμμαρίων.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού, συνολικού βάρους (215) γραμμαρίων, θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
παραβίασε δικαστική απόφαση με την οποία είχε απελαθεί το έτος 2008 και εισήλθε ξανά παράνομα στη Χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ