Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Καραμπόλα: `Με έπαιρνε τηλέφωνο και ζητούσε βοήθεια` - Η συγκλονιστική μαρτυρία της συζύγου τραυματία οδηγού


- Η σύζυγος του 39χρονου Θανάση Μπουτζαρέλου μίλησε για τις στιγμές αγωνίες που έζησε, όσο ο σύζυγός της ήταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του
- 35 αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, μετά από σφοδρή καραμπόλα το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα
- Μία νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της
- Επτά οι τραυματίες που ευτυχώς η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι σοβαρή

Τουλάχιστον 35 αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, μετά από σφοδρή καραμπόλα που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση μία νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ 7 τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδα.

Στο eviazoom.gr μίλησαν η σύζυγος και ο φίλος του 39χρονου τραυματία - οδηγού Θανάση Μπουτζαρέλου. "Είχε εγκλωβιστεί μέσα στο φορτηγό του. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και καλούσε σε βοήθεια. Είναι καλά αυτή την στιγμή. Πήγα και είδα που έγινε η καραμπόλα και έχω σοκαριστεί που είδα έτσι τα αυτοκίνητα. Ήταν τυχερός που κατάφερε και βγήκε από το φορτηγό." τονίζει η σύζυγός του, ενώ ο φίλος τους τραυματία άφησε αιχμές για τον εργολάβο του έργου στο ύψος των παλιών διοδίων του Σχηματαρίου.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου Χαλκίδας, Γιάννης Καρούζος, δήλωσε: "Αντιμετωπίσαμε οκτώ περιστατικά που μας έφερε το ΕΚΑΒ. Θέλω να δώσω συλλυπητήρια στους συγγενείς της νεαρής κοπέλας που δεν τα κατάφερε. Από τους άλλους επτά, οι έξι είναι καλά και ο ένας είναι πιο σοβαρά. Πρόκειται για πέντε γυναίκες και δύο άνδρες...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ