Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Βραδιά στα Βάγια-βίντεο

Οι καλικάντζαροι κατέλαβαν το πέτρινο. .προσπάθησαν να εμποδισουν την χριστουγεννιατικ η εκδήλωση των παιδιών του χορευτικού αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι κοπέλες του Ο.Δ Ε Κ του οργανισμού δίωξης των καλικαντζαρων δηλαδή κατόρθωσαν στο τέλος να τους συλλάβουν. Κ έτσι ακούστηκαν και τα κάλαντα απ όλη την Ελλάδα και όλοι απολαύσαμε τα παιδιά να χορεύουν χορούς από την Νάξο την Θράκη την Θεσσαλία αλλά και την Ήπειρο. Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν συμβολικά δωράκια στα παιδιά. Την εκδήλωση οργανωσε η κα Κωτσιοπουλου Θεωνη δασκάλα Ελ. Χορών με την στήριξη του συλλόγου γυναικών η Σφίγγα και του τοπικού συμβουλίου Βαγίων. Επίσης παρουσιαστηκ ε για πρώτη φορά το θεατρικό εργαστήρι της ενοριας της Αγ. Τ ριαδας που λειτουργεί πρωτοβουλία του πατέρα Πολύκαρπου.
Ήταν μια χριστουγεννιατικ η βραδιά στο νέο δημαρχείο της πόλης που την απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι





 
 



 ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ


Διαβάστε Περισσότερα »

Eορταστικές εκδηλώσεις σε σχολεία της Λιβαδειάς απο τον Εμπορικό Σύλλογο

Στα πλαίσια του εορτασμού των Χριστουγέννων, ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων για τους μικρούς μας φίλους σε πολλά σχολεία της Λιβαδειάς, σε συνεργασία με τους εκάστοτε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, προσφέροντας στιγμές ξενοιασιάς και αγάπης, σοκολατοκοφρέτες και κασετίνες για όλα τα παιδιά, προσφορά του εμπορικού κόσμου.







Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς
Διαβάστε Περισσότερα »

Έκλεψαν απορριμματοφόρο του Δήμου Θήβας

Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή Δ.Χ. φορτηγού (απορριμματοφόρου) του Δήμου Θηβαίων

Συνελήφθη για την υπόθεση αυτή 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, περίπτωση κλοπής Δ.Χ. φορτηγού (απορριμματοφόρου), που ανήκει στο Δήμο Θηβών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη για την υπόθεση αυτή ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 45χρονος, από μεσημβρινές ώρες της 19-12-2014 έως πρώτες πρωινές ώρες της 20-12-2014, αφαίρεσε το απορριμματοφόρο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Δήμου και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Η κλοπή καταγγέλθηκε χθες το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και οι αστυνομικοί έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις, εντόπισαν αρχικά εγκαταλελειμμένο το ανωτέρω όχημα στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών και ακολούθως, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν στην περιοχή και τον 45χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το Δ.Χ. φορτηγό (απορριμματοφόρο) αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη αλλοδαπός στις Θεσπιές για παράνομη διαμονή στη χώρα & λαθραίο καπνό

 Συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Αλβανίας στις Θεσπιές Βοιωτίας, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα

Επιπλέον, ο 29χρονος

Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους -215- γραμμαρίων

Συνελήφθη, χθες (20-12-2014) το βράδυ στις Θεσπιές Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βοιωτίας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος είχε παραβιάζει δικαστική απόφαση απέλασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, σύμφωνα με την οποία είχε απελαθεί την 25-09-2008 και είχε εισέλθει ξανά και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 29χρονο από τους αστυνομικούς, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (25) γραμμαρίων.

Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε, μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (190) γραμμαρίων.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού, συνολικού βάρους (215) γραμμαρίων, θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
παραβίασε δικαστική απόφαση με την οποία είχε απελαθεί το έτος 2008 και εισήλθε ξανά παράνομα στη Χώρα
Διαβάστε Περισσότερα »

Σήμερα η μικρότερη μέρα του χρόνου και η έναρξη του χειμώνα



    Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, την 21η Δεκεμβρίου, είναι η ημέρα που σηματοδοτεί, αστρονομικά, την έναρξη του χειμώνα για το βόρειο ημισφαίριο.



Την ημέρα αυτή ο Ήλιος βρίσκεται στο... χαμηλότερο σημείο του ουρανού, όπως εμείς το παρατηρούμε, στο σύνολο της ετήσιας περιστροφής της Γης γύρω από αυτόν.

Την 21η Δεκεμβρίου η μέρα έχει τη μικρότερη διάρκεια από όλες τις άλλες για το βόρειο ημισφαίριο καθώς ο Νότιος Πόλος είναι στραμμένος περισσότερο προς τον Ήλιο. Αντίστοιχα στο νότιο ημισφαίριο έχουμε τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου.

Η λέξη Ηλιοστάσιο προέρχεται από το «ήλιος» και το «στέκομαι»/«στάση» επειδή κοντά στα ηλιοστάσια (λίγες ημέρες πριν ή μετά) ο Ήλιος φαίνεται να επιβραδύνει τη φαινομενική κίνησή του προς τα βόρεια ή προς τα νότια, μέχρι που την ημέρα του ηλιοστασίου αυτή η κίνηση μηδενίζεται και αντιστρέφεται. Έτσι ο Ήλιος φαίνεται να «στέκεται»


Διαβάστε Περισσότερα »

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα

Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο
Σε εορταστικούς ρυθμούς θα κινηθούν και σήμερα, Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα, διευκολύνοντας έτσι το καταναλωτικό κοινό να κάνει τις αγορές του.



Tα καταστήματα, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο που έχει γνωστοποιήσει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου, ανοίγουν σήμερα στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Τη Δευτέρα 22/12, και την Τρίτη 23/12, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ την Τετάρτη, 24/12, παραμονή Χριστουγέννων, θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη, ανήμερα των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 26/12, την Κυριακή 28/12, όπως επίσης και την Πέμπτη 1/1/2015 και την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου.

Το Σάββατο, 27/12, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τέλος, από το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015, επανέρχεται το κανονικό ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων Λεκανοπεδίου Αττικής.

Διαβάστε Περισσότερα »

Θέλετε να κόψετε το τσιγάρο; Κάντε το τεστ να δείτε εαν είστε έτοιμοι



Αφού διαβάζετε αυτές τις γραμμές, είστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο, αλλά για να φτάσετε στο τέλος της διαδρομής πρέπει να εκτιμήσετε πόσο…
έτοιμοι είστε να κόψετε το κάπνισμα.

Οι περισσότεροι καπνιστές μετρούν επτά προσπάθειες κατά μέσο όρο μέχρι να καταφέρουν να κόψουν οριστικά το τσιγάρο, οπότε μην απογοητεύεστε από τυχόν αποτυχημένες προηγούμενες προσπάθειες, επειδή στην πραγματικότητα έχουν θετικό πρόσημο και όχι αρνητικό, επισημαίνουν οι ειδικοί. Άλλωστε, η διακοπή του καπνίσματος δεν είναι διόλου εύκολη και οι παράγοντες που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα είναι πολλοί: ο βαθμός της εξάρτησής σας, η δύναμη της θέλησής σας, αλλά και οι λόγοι για τους οποίους ανάβετε τσιγάρο. Το τεστ που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε αν είστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα.

1 Πόσα χρόνια καπνίζετε;
Α Λιγότερα από δέκα
Β Δέκα-είκοσι
Γ Πάνω από είκοσι

2 Πόσα τσιγάρα καπνίζετε την ημέρα;
Α Λιγότερα από δέκα
Β Ένα-δύο πακέτα
Γ Τρία πακέτα ή παραπάνω

3 Πόσο σύντομα μετά το πρωινό ξύπνημα ανάβετε το πρώτο σας τσιγάρο;
Α Μετά από μία ώρα
Β Μέσα σε μισή
με μία ώρα
Γ Μέσα σε 5΄

4 Πότε καπνίζετε περισσότερο;
Α Όταν βρίσκομαι με άτομα που καπνίζουν, π.χ. στο διάλειμμα στο γραφείο
Β Όταν βγαίνω για ποτό ή καφέ
Γ Καπνίζω το ίδιο παντού

5 Για ποιο λόγο ανάβετε τσιγάρο;
Α Για να χαλαρώσω
Β Όταν έχω στενοχώρια/εκνευρισμό/θυμό
Γ Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, με συνοδεύει κάθε στιγμή

6 Πόσο δύσκολο σας είναι να μην καπνίσετε σε μέρη που απαγορεύεται το κάπνισμα (π.χ. πτήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια);
Α Κανένα πρόβλημα, απλά δεν καπνίζω
Β Μερικές φορές αναζητώ τρόπο να καπνίσω
Γ Πολύ δύσκολο

7 Τι σας τρομάζει περισσότερο στη ζωή χωρίς τσιγάρο;
Α Το ότι θα μου λείψει η άνεση και η χαλάρωση του καπνίσματος
Β Η πιθανότητα να πάρω κιλά
Γ Η λαχτάρα για τσιγάρο

8 Έχετε σκεφτεί πότε θα κόψετε το κάπνισμα;
Α Ναι, την ημέρα των γενεθλίων μου (ή άλλη συγκεκριμένη ημερομηνία)
Β Το σκέφτομαι, αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμη
Γ Δεν το έχω σκεφτεί

9 Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας χωρίς τσιγάρο;
Α Να ανεβαίνω τις σκάλες χωρίς δυσκολία, να μιλάω χωρίς να μου κόβεται η ανάσα, να με φιλούν τα παιδιά μου και να μη μυρίζω σαν τασάκι
Β Σε κάποια πράγματα καλύτερο, σε κάποια άλλα όχι.
Γ Δεν μπορώ και δεν θέλω να με φανταστώ χωρίς τσιγάρο

10 Πόσο πρακτικό είναι να κόψετε το κάπνισμα αυτήν την περίοδο;
Α Πάρα πολύ, οι συνθήκες είναι ιδανικές
Β Όχι και τόσο, αλλά μπορώ να το παλέψω
Γ Καθόλου, είμαι ήδη αρκετά φορτισμένος από διάφορες καταστάσεις

11 Πόσο σημαντικό είναι για σας να κόψετε το κάπνισμα;
Α Το επιθυμώ πάρα πολύ
Β Θα ήθελα να το κόψω
Γ Δεν με απασχολεί και τόσο

Πόσο έτοιμοι είστε;
Περισσότερα Α
Ο βαθμός ετοιμότητάς σας είναι αρκετά μεγάλος. Το σκέφτεστε και παράλληλα κάνετε βήματα προετοιμασίας, π.χ. αναζητώντας πληροφορίες στο Διαδίκτυο, ρωτώντας πού βρίσκονται τα ιατρεία διακοπής καπνίσματος ή τι ισχύει για τα υποκατάστατα νικοτίνης. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Περισσότερα Β
Το ζήτημα της διακοπής σάς προβληματίζει. Σκέφτεστε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θέλετε να αλλάξετε και να σταματήσετε το κάπνισμα, αλλά αυτό δεν αποτελεί έναν άμεσο στόχο επί του παρόντος. Έχετε αναγνωρίσει τα αρνητικά της συμπεριφοράς σας, αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι για το μεγάλο βήμα.
Περισσότερα Γ
Ο βαθμός εξάρτησής σας είναι πολύ μεγάλος. Δεν έχετε σκεφτεί ούτε καν να κόψετε το τσιγάρο. Ως εκ τούτου, δεν έχετε προετοιμαστεί ούτε αφιερώσει χρόνο για να αναλογιστείτε τα αρνητικά του καπνίσματος.

Η γνώμη της ειδικού
«Σημαντικό κριτήριο επιτυχίας της διακοπής του καπνίσματος είναι το κίνητρο που έχει ο καπνιστής και κατά πόσον μπορεί να το δει μπροστά του, να το ˝γευτεί˝. Μπορεί, λόγου χάρη, για κάποιον το κίνητρο να είναι τα παιδιά του, αλλά να μην μπορεί να το οραματιστεί. Για κάποιον άλλον, που έχει ως κίνητρο την καλύτερη αναπνευστική λειτουργία, το κίνητρο είναι απτό, μπορεί να το φαντασιωθεί, και αυτό θα τον βοηθήσει να επιμείνει στην προσπάθεια»

Σημείωση: Το τεστ αυτό δεν είναι επιστημονικό εργαλείο. Για να εκτιμήσετε τον βαθμό της ετοιμότητάς σας και να βοηθηθείτε στην προσπάθειά σας να κόψετε το κάπνισμα, συνιστάται να απευθυνθείτε σε ένα ιατρείο διακοπής του καπνίσματος.

vita
Διαβάστε Περισσότερα »

Παιδική Θεατρική παράσταση στην Αγία Τριάδα Λιβαδειάς


Διαβάστε Περισσότερα »

Ερχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Ο καιρός αναμένεται να σημειώσει βαθμιαία βελτίωση θα σημειωθεί από το απόγευμα και από τα βόρεια, ενώ αναμένεται σταδιακή ενίσχυση των βορείων ανέμων και πτώση της θερμοκρασίας
Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό του καιρού την Κυριακή, σύμφωνα με την ΕΜΥ η οποία προβλέπει νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.



Ωστόσο, ο καιρός αναμένεται να σημειώσει βαθμιαία βελτίωση θα σημειωθεί από το απόγευμα και από τα βόρεια, ενώ αναμένεται σταδιακή ενίσχυση των βορείων ανέμων και πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενούς βροχής από το βράδυ κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά θα στραφούν βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και βαθμιαία αίθριος καιρός. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν πιθανώς τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι στα 5 με 7 μποφόρ, ενώ σταδιακή εξασθένηση αναμένεται τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και στη Δυτική και την Ανατολική Μακεδονία, καθώς και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ πιθανώς να σημειωθούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το μεσημέρι σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 και στην Κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση θα σημειωθεί τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί από το απόγευμα και από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι και από τα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα και από τα βόρεια βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Σταδιακή βελτίωση προβλέπεται από το απόγευμα και από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα και από τα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Διαβάστε Περισσότερα »

Tα Αποτελέσματα και οι Βαθμολογίες στα Πρωταθλήματα Βοιωτίας


Α' Κατηγορια Βοιωτιας
Aποτελεσματα 13ης Αγωνιστικης
ΑΟ Θηβα - Παμβαγιακος.                                                             4-0
Κιθαιρωνας Καπαρελλιου - ΑΕ Δηλεσι.                                       2-1
Παρνασσος Αραχωβας - Παναλιαρτος.                                         2-0
Απολλων Ακραιφνιου - ΑΟ Υπατο.                                              2-1
Δαφνη Ερυθρων - ΠΑΟΚ Κοκκινου.                                            2-2
ΑΕ Ορχομενος - Επαμεινωνδας Λευκτρων.                                  0-2
ΠΑΟΚ Κυριακιου - Ενωση ΑΣΑ.                                                 3-0
Αναγεννηση Σχηματαριου - Αμβρυσσεας Διστομου.                     2-1

η Βαθμολογία σε 13 Αγωνες
1. ΑΟ Θηβα.                             39
2. Κιθαιρωνας Καπαρελλιου.   29
3. Παρνασσος Αραχωβας.        27
4. ΠΑΟΚ Κυριακιου.               25
5. Α.Σ Παμβαγιακος.                22
6. Ενωση ΑΣΑ.                         20
7. Δάφνη Ερυθρων.                  20
8. Αμβρυσσεας Διστομου.       19
9. ΑΕ Δηλεσι.                           18
10. ΠΑΟΚ Κοκκινου.              16
11.Αναγέννηση Σχηματαρίου  16
12. Επαμεινωνδας Λευκτρων.  12
13. Απολλων Ακραιφνιου.        12
14. ΑΟ Υπατο.                          11
15. ΑΕ Ορχομενος.                     2
16. Παναλιαρτος.                        0

** η Ενωση ΑΣΑ ξεκινησε με -2


Β' Κατηγορια 1ος Ομιλος
Αποτελεσματα 11ης Αγωνιστικης
Α.Σ Λεονταρι - Παναθηναικος Κυριακιου    1-1
ΑΟ Παυλο - ΑΟ Θεσπιακος                          0-5
Πανγεωργικος - Πανδαυλεικος                     Αναβληθηκε

Kυριακη 21 Δεκεμβριου 3.00 μ.μ
ΑΟ Υψηλαντης - ΑΟ Καστρο
Κυπαρισσος Αντικυρας - Νικη Λαφυστιου
Ρεπο ...Πηγασος Αγιας Αννας

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 1ος Ομιλος
η Βαθμολογία σε 11 Αγωνες
1. Θεσπιακος.                            30
2. Νίκη Λαφυστιου.                  21*
3. Πανδαυλειακος.                    18*
4. Πηγασος Αγίας Αννας.         16
5. Πανγεωργικος.                      14*
6. Παναθηναϊκός Κυριακιου.    12
7. Κυπαρισσος Αντικυρας.       11*
8. ΑΟ Παύλο.                           11
9. ΑΣ Λεονταριου.                     9
10. ΑΟ Υψηλαντης.                   1*
11. ΑΟ Κάστρο.                       -3*

*** οι ομαδες με Αστερακι εχουν εναν αγωνα λιγοτερο*** ο ΑΟ Καστρο ξεκινησε με -8


Β' Κατηγορια 2ος Ομιλος
Αποτελεσματα 11ης  Αγωνιστικης

Ηρακλης Ασωπιας - ΑΟ Πλαταιες                   0-2
ΑΟ Ασκρης - Δοξα Μουρικιου/Πελοπιδας      0-2
ΑΕΣ Ελεωνας - ΑΕ Δερβενοχωρια                   3-1
Ελλοπιακος - Ολυμπιαδα Οινοφυτων               0-3

Κυριακη 21 Δεκεμβριου 3.00 μ.μ
Κεραυνος Αγιου Θωμα - ΑΟ Μαυρομματι
Ιωνικος Αστερας Θηβας - Αρματηλατης

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 2ος Ομιλος
η Βαθμολογία σε 11 Αγωνες
1. ΑΟ Πλαταιες.                              27
2. Αρματηλατης.                             24*
3. Δόξα Μουρικιου/Πελοπιδας       24
4. Κεραυνός Αγίου Θωμά.              19*
6. Ολυμπιάδα Οινοφυτων.              19
5. Ηρακλής Ασωπιας.                     18
7. Ιωνικός Αστέρας Θήβας.            15*
8. Ελλοπιακος.                                13
10. ΑΕΣ Ελεωνας.                          10
9. ΑΕ Δερβενοχωρια.                       9
11. ΑΟ Μαυρομματι.                       3*
12. ΑΟ Ασκρης.                               3

*** οι ομαδες με Αστερακι εχουν εναν αγωνα λιγοτερο

                                                 Thiva Spor


Διαβάστε Περισσότερα »

Τα γεγονότα… σαν σήμερα




Σαν σήμερα το 1988 ένα Boeing 747 της Pan-Am συντρίβεται στο Λόκερμπι της Σκοτίας, με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο οι 259 επιβαίνοντες, καθώς και 11 κάτοικοι της πόλης.

69 - Η Ρωμαϊκή Σύγκλητος ανακηρύσσει αυτοκράτορα τον Βεσπασιανό, τον τελευταίο του έτους των τεσσάρων αυτοκρατόρων.

1124 - Χειροτονείται ο Πάπας Ονώριος Β΄.

1140 - Ο Κονράδος Γ΄ της Γερμανίας πολιορκεί το Βάινσμπεργκ.

1832 - Οι αιγυπτιακές δυνάμεις νικούν τα οθωμανικά στρατεύματα στη μάχη του Ικονίου.

1872 - Αποστολή Challenger: το HMS Challenger, με κυβερνήτη τον πλοίαρχο Τζορτζ Ναίαρς, σαλπάρει από το Πόρτσμουθ.

1879 - Παγκόσμια πρεμιέρα για το Σπίτι της Κούκλας του Ερρίκου Ίψεν στο Βασιλικό Θέατρο της Κοπεγχάγης στη Δανία.

1907 - Ο χιλιανός στρατός σκοτώνει πάνω από 2.200 εργάτες των ορυχείων νιτρικού νάτριου στο Ικίκε της Χιλής.

1937 - Κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο το αριστούργημα του Γουώλτ Ντίσνεϊ «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι».

1951 - Η Βουλή των Ελλήνων ψηφίζει το νέο Σύνταγμα της χώρας που θα αρχίσει να ισχύει από την πρωτοχρονιά του 1952.

1952 - Η Ελένη Σκούρα ορίζεται υποψήφια του Ελληνικού Συναγερμού για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Θα εκλεγεί και θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα βουλευτής.

1960 - Αποφασίζεται η ίδρυση μόνιμου κρατικού θεάτρου στη Βόρεια Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

1960 - Ανακοινώνεται ότι καταργείται η χαρτοσήμανση των εγγράφων που αφορούν εξαγωγές για να μειωθεί το κόστος των ελληνικών προϊόντων και να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικά.

1963 - Κύπρος: Γενίκευση διακοινοτικής βίας.

1968 - Το Apollo 8 εκτοξεύεται από τη Φλόριντα.

1971 - Ο Αυστριακός Κουρτ Βαλντχάιμ γίνεται νέος γενικός γραμματέας του Ο.Η.Ε..

1975 - Πέντε άνδρες και μια γυναίκα της ομάδας του «Κάρλος» εισβάλουν στα γραφεία του ΟΠΕΚ στη Βιέννη και κρατούν ομήρους 11 υπουργούς κρατών-μελών του Οργανισμού και άλλα 80 ακόμη άτομα.

1988 - Βόμβα εκρήγνυται σε ένα Boeing 747 της Pan American πάνω από την πόλη Λόκερμπι της Σκωτίας, παρασύροντας στο θάνατο 270 άτομα.

1991 - Ο Χαρίλαος Φλωράκης εκλέγεται επίτιμος πρόεδρος του Κ.Κ.Ε..

1995 - Ο ισραηλινός στρατός αποχωρεί από τη Βηθλεέμ μετά από 28 χρόνια κατοχής.

2007 - Στη συνθήκη του Σένγκεν προσχωρούν 9 νέα κράτη-μέλη: Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Πολωνία, Σλοβακία, και Σλοβενία.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ