Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Άστραψε και βρόντηξε ο Κομπότης!


Έξαλλος με την εμφάνιση και τον οδυνηρό αποκλεισμό του Λεβαδειακού στο Κύπελλο ο Γιάννης Κομπότης! Ο ιδιοκτήτης των Βοιωτών επέβαλλε πολύ μεγάλο πρόστιμο στους παίκτες για το 4-1 απ' τον Απόλλωνα.

Έξω φρενών ο Γιάννης Κομπότης με την εμφάνιση του Λεβαδειακού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (και την ήττα με το βαρύ 4-1) που έφερε και τον αποκλεισμό της ομάδας του.

Μετά τον αγώνα, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης των Βοιωτών κατέβηκε στα αποδυτήρια και τα… έψαλλε στους παίκτες για την παρουσία τους, εκφράζοντας ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για την αγωνιστική συμπεριφορά τους, θέλοντας φυσικά να τους «αφυπνίσει» κι ενόψει της συνέχειας -πλέον- στη Σούπερ Λίγκα.

Και δεν έμεινε μόνο στα λόγια, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έδειξε και έμπρακτα την αγανάκτησή του για το πώς οι παίκτες του Παντελίδη αντιμετώπισαν τον επαναληπτικό με την ελαφρά ταξιαρχία.

Έτσι, επέβαλλε συνολικό πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές ύψους 40.000 ευρώ, ένα ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τέτοιες περιπτώσεις και δείγμα του πόσο… ενόχλησε ο αποψινός αγώνας με την τροπή που πήρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ