Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Συλλήψεις για μαστροπεία και ναρκωτικά σε μπαρ στην Αλίαρτο!!!!

Κατέγραφαν με κάμερα τις ροζ αμαρτίες των πελατών.Υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος για "υπηρεσίες" με κλειστό κύκλωμα καταγραφής.
Στη σύλληψη μίας 46χρονης ιδιοκτήτριας μπαρ, ενός 39χρονου προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος και μίας 55χρονης υπαλλήλου προχώρησε η αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης στην Αλίαρτο Βοιωτίας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, για υπόθεση μαστροπείας.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικός μετέβη στο κατάστημα και, υποδυόμενος τον πελάτη, προσεγγίστηκε από 47χρονη υπάλληλο του μπαρ, η οποία, αφού συνεννοήθηκε για την αμοιβή με τον 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, οδήγησε τον αστυνομικό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του μπαρ.
Αμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς συνέλαβαν τον 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο, καθώς και 55χρονη υπάλληλο, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά χάπια, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη και η 46χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι η 47χρονη στερούνταν σχετικής άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας.

Σε έρευνα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 325 ευρώ, 105 πλαστικοποιημένες μάρκες, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, αποτελούμενο από 7 ψηφιακές κάμερες, οθόνη και κεντρική μονάδα υπολογιστή, που λειτουργούσε ως καταγραφικός μηχανισμός.


Σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγούνται εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για μαστροπεία, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, σε βάρος της 47χρονης υπαλλήλου του καταστήματος σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων.


Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα (07-04-2015) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

10 σχόλια:

  1. ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε θα κανουν πασχα οι σ@βουρο@@@@@ες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΔΗΣΕΙ.ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο το αρθρο για να δημιουργηθεί κινηση... αλλα τελικα καμια κατηγορια δεν έστεκε. οι ανθρωποι για αδεια για τις καμερες κατηγορηθηκαν. πλημμέλημα του Κ@ΛΟΥ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα εντάξει τότε ρε. Να πάρουμε τα παιδια μας και να παμε

      Διαγραφή
    2. Λες και οι βλαχοι δεν ξερουν που πηγαινουν. Αλλα απο το να κηνυγας την κατσικα κοντρα στο βουνο να την πη*****ς καλυτερα σε μπαρακι. Στυλ τζοκερ.... κι αν σου κατσει???

      Διαγραφή
  5. προσεχως βουλγαρες-ολοι με χαρτακι προταιρεοτητας ο χωρος βιντεοσκοπείτε,δωρο το dvd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη φαση... Ποιο μαγαζι ειναι ρε παιδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ