Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Στον Ρακιντζή ο Σαγάνας για το αποχετευτικό Αλιάρτου

Μετά την καταγγελία μου στον κ. Εισαγγελέα για το δίκτυο ακαθάρτων Αλιάρτου δέχτηκα μπαράζ μηνύσεων ,εξωδίκων προφανώς για να με φοβίσουν,να με αναγκάσουν να ανακαλέσω όσα έχω καταγγείλει, απο τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη,ότι τάχα συκοφαντώ τις υπηρεσίες του Δήμου και κατά δεύτερο απο την υπεργολάβο κατασκευαστικη εταιρεία ΑΑΓΗΣ Α.Ε γιατί τους χαλάω τα σχέδια.
Τελευταία έχουν ξαμολυθεί  ορισμένα παπαγαλάκια και προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη σημασία των καταγγέλιών μου με σαθρά επιχειρήματα του τύπου δεν πήρα δουλειά στο έργο η ότι δεν άρπαξα και γιαυτό το λόγο κάνω ότι κάνω.
Είμαι λοιπόν αναγκασμένος  προκειμένου να προστατεύσω  την τιμή και την υπόληψή μου και την τιμή της παράταξης της οποίας ηγήθηκα να αποδείξω μέσω της νόμιμης οδού ότι όλα αυτά που κατήγγειλα είναι η μόνη αλήθεια.Για αυτό το λόγο μετά τον Εισαγγελέα απευθύνθηκα στο επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ.ο Ρακιντζή τον οποίο επισκέφτηκα προσωπικώς,αλλά και το Σώμα Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων και τους παρέδωσα τον φάκελο με τα στοιχεία που διαθέτω,καθώς και τις αναφορές μου,γνωρίζω δε ότι ηδη έχουν οριστεί υπεύθυνοι και έχουν αρχίσει να μελετούν τους φακέλους.
Ας μη βιάζονται λοιπόν κάποιοι να  υποβαθμίζουν το θέμα γιατί μόλις τώρα αρχίζει..
Σαν επιστέγασμα η επόμενη κίνησή μου είναι να απευθυνθώ στην Ευρωπαική Ένωση και θα το κάνω.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ

27 σχόλια:

  1. στα αρματα στα αρματα για νεους αγωνες γραφικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρα μιλάτε; Πήγε ο Σαγάνας σε όλους αυτούς και τον άφησαν να φύγει; Μας δουλεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΜΕ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα δειξει ετσι κι αλιως. αλλα για το σαγανα εχει δειξε απο χρονια

      Διαγραφή
  4. την τιμή του κκε την προστατεβει ο σαγανας; εκεινο με τον τοτό το ξερετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ

      Διαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΟΡΕΥΕΣΕ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΣΟ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι ακριβώς εχει καταγγειλει ο σαγανας; γιατι απο οσα ακουσα δεν ειπε οτι πηρε καποιος λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σαγανας εδω και 20 χρόνια που ηταν ο δημοτικός εργολάβος και έκανε όλα τα έργα του δηου αλιαρτου,τα έβλεπε όλα σωστά; Ποιους δήμαρχους πήγε κατηγορούμενους; Με τον προηγουμενο.ηταν και υποψήφιος (τότε δεν υπερασπιζόταν την τιμή του ΚΚΕ,αλλα την τιμή της τσεπουλας του). Τους αγωγούς ύδρευσης που έκανε στον Αλιαρτο τους έκανε σωστά; Για το πλιάτσικο στο εκκοκιστιριο ξέρει τίποτα; Μη μας το παίζει παρθένα γιατί εδω στον Αλιαρτο ξέρουμε. Και ο δήμαρχος αυτο που πρέπει να απολογηθεί ειναι ποσά έργα πηρε απο αυτον ο σαγανας και τι δεν του έδωσε και μας βγήκε αντάρτης. Τα υπόλοιπα που λέει ο σαγανας άλλους εξυπερρετουν και τους ξέρουμε ποιοι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν μιλας αγγλικα τοςο καθαρα οςο ελληνικα θα ςε χωςουν πολυ βαθια κ πανευρωπαικα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλιπα σαν επιστέγασμα όπως λες να μην ειναι η ευρωπαϊκή Ένωση αλλα το ΝΑΤΟ. ειναι καλύτερα. Αν χρειαστεί θα τους βομβαρδίζουν κιόλας. Μην ξεχάσεις να πας φάκελο και στην Αρχιεπισκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί στην Αρχιεπισκοπή; Για να τους αφορισουν;

      Διαγραφή
  10. Κομουνιστης εκ ρημοκαστρου17 Απριλίου 2015 στις 5:34 μ.μ.

    Ακούστε λογικ´η τώρα απο αρχηγό δημοτικής παράταξης που υποτέιθετε ότι υποστηρίζει τα συμφέροντα του δημου και μόνο. Λέει λοιπόν ´´επειδη τον τελευταιο καιρο διάφορα παπαγαλάκια λένε για μένα γι αυτο πρόσφατων κτλ ´´ δηλαδή αν δεν έλεγαν τα ´´παπαγαλακιά´ δε θα προσεφευγε πουθενά. Αυτο δείχνει και το κίνητρο του ή την εμπάθεια του,κατα τη γνωμη μου. Διοτι αγαπητέ αρχηγέ,ΕΣΥ έπρεπε να προσφυγεις αν υπάρχει παράνομη πράξη,είτε έλεγαν για σένα τα ´´παπαγαλακιά´,είτε όχι. Ο λογος για τον οποίο προσφευγεις αποδεικνύει απλά ότι δεν υπάρχει παράνομη πράξη αλλα ιδιοτελή κίνητρα δικα σου. Αυτα Όμως πρέπει να ξέρεις πολυ σύντομα βγαίνουν στη φορά και τότε πρέπει κάτι να μας πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε βρε, καλώς τα παπαγαλάκια του Δημάρχου...Διακρίνω μια νευρικοτητα ή κανω λαθος;Βέβαια για την ταμπακέρα ούτε λόγος μόνο λάσπη.Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε την αλήθεια την οποία βεβαίως ξέρετε ρωτήστε τον Δήμαρχο και τους γύρω από αυτόν.Όσο για εσένα ανώνυμε στις 5.46 το ότι ήταν ο μόνος που πήρε λεφτά,κάνε το σχόλιο επώνυμα για να έχεις και την ευθύνη αυτών που γράφεις γιατί διαφορετικά είσαι φασίστας και λασπολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε παπαγαλε μην τα παίρνεις στο κρανίο. Ειναι ο μόνος που πηρε λεφτά απο το έργο,ως υπεργολαβος. Αν δεν το ξέρεις ρωτά τον.

      Διαγραφή
  12. ´´Μετα την καταγγελία μου στον κ.εισαγγελέα δέχτηκα μπαράζ μηνύσεων .......κτλ",λέει ο μέγας ηγέτης. Δηλαδή εξοχωτατε αρχηγέ,συντροφε,εργολαβε και υπεργολαβε,δεν περιμενες ότι θα σου απαντούσαν κάπως έτσι; Τι ακριβώς δεν κατάλαβες; Κααι αφού όπως λες έχεις στοιχεία αδειασειστα γιατί αισθάνεσαι ότι θέλουν να σε φοβισουν. Και όταν λες ότι το κάνουν για να ανακαλεσεις το λες γιατί στο ζήτησαν ή το υποθετεις; Και αν ανακαλεσεις τα χαρτιά,νομίζεις ότι τα λογια που είπες ανακαλουνται; Εσυ μήπως τα κανείς αυτα για να ανακαλεσουν εκείνοι;γιατί όπως ακούγεται στην πιάτσα μάλλον την έχεις βαμενη με τη μήνυση που σου έκαναν; Ρωτάω απλώς απο περιέργεια.
    Α κι ενα τελευταιο ερώτημα. Τις κακοτεχνίες που εσυ κατειγγειλες ότι έκαναν τα παιδια σου και συ όταν δουλεύατε στο έργο,σκοπευεις να τις αποκαταστήσει σύντομα και με τίνος έξοδα; Σε ρωτάω γιατί μένω εκει κοντά και θέλω να σε δω να διορθωνεις αυτα που εμεις οι δημότες σε πληρώσαμε να κανείς και συ μας δουλεψες.
    Αυτα προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε βρε, καλώς τα παπαγαλάκια του Δημάρχου...Διακρίνω μια νευρικοτητα ή κανω λαθος;Βέβαια για την ταμπακέρα ούτε λόγος μόνο λάσπη.Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε την αλήθεια την οποία βεβαίως ξέρετε ρωτήστε τον Δήμαρχο και τους γύρω από αυτόν.Όσο για εσένα ανώνυμε στις 5.46 το ότι ήταν ο μόνος που πήρε λεφτά,κάνε το σχόλιο επώνυμα για να έχεις και την ευθύνη αυτών που γράφεις γιατί διαφορετικά είσαι φασίστας και λασπολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπαγαλε αλλαξε κασέτα.αυτο το ιδιο το εγραψες στις 10.24

      Διαγραφή
  14. BΡΑΖΙΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος τα λέει όλα αυτα; Ο Σαγανας; Αααα εντάξει. Οι αποθήκες του οργανισμού έχουν να διηγηθούν πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η ηθικολογία ειναι φθόνος με φωτοστέφανο κ.Σαγάνα!
    και ξέρετε... στους κουμουνιστες δεν ταιριάζουν τα φωτοστεφανα!
    Και οχι επειδη σίγουρα δεν τους ταιριάζουν αλλά γιατι οι ιδιοι δεν τα πιστεύουν!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλιπα για το φρούριο που εφτιαξες και μετα γκρεμισες στην πλατεια μας διπλα απο το σπιτι σου στο κάστρο εχω να ρωτήσω:
    1.πόσα πήρες απ το δημο όταν το εφτιαξες;
    2•ποσά πήρες απ το δημο όταν το γκρεμισες
    3•ποτε θα βγει η απόφαση απ το δικαστήριο και τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης για τις καταγγελίες που έκανες σε κείνον το δημαρχο;
    ΠΩΣ;;;;;;;;;;;;ΔΕΝ ΈΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΌΤΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΧΕΣ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΌΠΩΣ ΤΏΡΑ;;;;;;;
    ΤΙ;;;;;;;;;;;ΤΟΤΕ ΉΣΟΥΝ ΕΡΓΟΛΆΒΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΖΕΣ ΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΣΟΥΕΝΩ ΤΏΡΑ ΕΊΣΑΙ ΗΓΈΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ;;;;;;;;

    ΜΗΠΩΣ ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΆΝΕ ΚΟΥΤΌΧΟΡΤΟ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά φιλιπακο την πατησες. Εξυσες παλιές πληγές που τις ξέρουν πολλοι και μαλλον πρέπει να ετοιμαζεις απαντήσεις που θα δώσεις άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντως αυτα που ακούω ότι θα βγουν για το σαγανα ανειναι αλήθεια θα πέσει πολυ κλάμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ