Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Σήκωσαν την "Κούπα" του Πρωταθλήματος οι Πλαταιές -φωτορεπορτάζ


Μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά, ο Α.Ο Πλαταιών σήκωσε την κούπα του Πρωταθλητή και επιστρέφει  στην Α' κατηγορία Βοιωτίας.
Φιλικό με αντίπαλο τον Θεσπιακό έδωσε την Κυριακή ο Α.Ο.Πλαταιών,  όπου γιόρτασε την άνοδό του.
Να θυμίσουμε, ότι η ομάδα των Πλαταιών  κατέκτησε την 1η θέση στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας όπου ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα.

Μετά, το τέλος του φιλικού έγινε η απονομή του Κυπέλλου αλλά και των μεταλλίων,  ενώ το παρών φυσικά έδωσε η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία (προπονητής ο κ.Μεγαρίτης), οι παίκτες αλλά και αρκετός κόσμος.Η Διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τους παίκτες, τον προπονητή,τους κατοίκους των Πλαταιών, για την προσπάθεια που έκαναν όλοι μαζί, ώστε η ομάδα να ανέβει κατηγορία.
 Ο προπονητής του Α.Ο.Πλαταιών Μιχάλης Μεγαρίτης  δήλωσε στο permisospress.
Το σημερινό  παιχνίδι ηταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Αντιμέτωπες οι πρωταθλήτριες ομάδες των ομίλων,δίκαια στέφθηκαν πρωταθλητές παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Σήμερα με την απονομή του Κυπέλου έκλεισαν και τυπικά  οι αγωνιστικές δραστηριότητες. Θελω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, την διοίκηση για αυτη την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε . Κλείνοντας ευχαριστώ την πολύ  καλή  ομάδα του Θεσπιακού και τον πρόεδρο της τον Βαγγέλη  Λάντζα για την τιμή  που μας έ καναν να παίξουμε το φιλικό  παιχνίδι για την απονομή  του κυπέλου αξίζει νομιζω και ενα μεγάλο μπράβο στον φί λο μου τον Γιάννη Δομβραινέο για την εξαιρετική  ομάδα που έφτιαξε.
 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
 
 
 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ