Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

18 συλλήψεις στη Στερεά το τελευταίο 24ωρο

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & Φθιώτιδας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Χαλκίδας, καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Θηβών, Αιδηψού Ευβοίας & Αταλάντης Φθιώτιδας, συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

•    Τρεις (3) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, για διάπραξη απάτης σε βάρος 43χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων. Κατασχέθηκε χρηματικό ποσό.
•    Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπών, σε βάρος 60χρονης ημεδαπής. Κατασχέθηκαν ένα πορτοφόλι με προσωπικά έγγραφα της 60χρονης, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.
•    Ημεδαπός στη Θήβα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου.
•    Πέντε (5) αλλοδαποί σε περιοχή της Χαλκίδας, οι οποίοι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
•    Τρεις (3) ημεδαποί στα Λουτρά Αιδηψού, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
•    Τρία (3) άτομα (δύο ημεδαποί στη Θήβα και ένας αλλοδαπός στο Μαρτίνο Φθιώτιδας), για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
•    Ημεδαπός στη Λαμία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ