Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

30 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά τριάντα (30) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο (27, 28 & 29-11-2015), συνολικά τριάντα (30) άτομα και συγκεκριμένα:

Εννέα (9) ημεδαποί και ειδικότερα οκτώ σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της Α’ & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, καθώς και ένας στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Εννέα (9) άτομα και ειδικότερα τέσσερις ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, των Αστυνομικών Τμημάτων Αταλάντης, Καμένων Βούρλων, Μώλου & Υπάτης, καθώς και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, ένας ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού και ένας αλλοδαπός στη Κύμη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις σε περιοχές της Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, ένας στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων και ένας στην Ιτέα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φωκίδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέσσερις (4) ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λιβαδειάς & Θηβών, καθώς και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας (Θήβα), για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, ημεδαπός στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ