Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Μετέφερε τον θάνατο με το ΚΤΕΛ-Τον "τσίμπησαν" στη διασταύρωση Μαυρομματίου


ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ
Ηρωίνη με το ΚΤΕΛ θέλησε να μεταφέρει ένας 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του permisospress  στη διασταύρωση Μαυρομματίου.
Η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα απο Αστυνομικούς, μετά από έλεγχο που έγινε στον 35χρονο, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο των υπεραστικών γραμμών του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα -Λιβαδειά.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του 35 χρονου και κατασχέθηκε  ηρωίνη βάρους 30 γραμμαρίων και ναρκωτικά χάπια.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

 ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός στην περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (32,7) γραμμάρια ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία


Συνελήφθη, χθες (09-11-2015) το απόγευμα στην περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 34χρονο, τις οποίες προμηθεύεται από περιοχή των Αθηνών, οργάνωσαν επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας τον εντόπισαν στην ανωτέρω περιοχή.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

•    ποσότητα ηρωίνης, άκοπης σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους (32,7) γραμμαρίων και

•    δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤ
    ΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ Ο 35 ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΑΙΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΣ 12-11-2015 ΣΤΗΣ 13.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΗΒΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ