Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Άνοιξε τις πόρτες του το "Ξυδώνας Butcher shop - Meat farm" στη Θήβα-Βίντεο,φωτο


 Παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής το  σύγχρονο κρεοπωλείο "Ξυδώνας Butcher shop - Meat farm" Οπλαρχηγού Βόγλη 30στην πόλη της Θήβας. 
Το παρών τους στα εγκαίνια έδωσαν ο δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου,δημοτικοί σύμβουλοι,καθώς και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Ένα καινούργιο, μοντέρνο κρεοπωλείο  άνοιξε  τις πόρτες του επίσημα στη Θήβα. Ύστερα από πολύμηνες και κοπιώδεις προσπάθειες ολοκληρώθηκε  μία αξιόλογη επένδυση, με σύγχρονα ασφαλή υλικά για την υγεία των καταναλωτών, με σύγχρονες ψυκτικές μονάδες και αποτελεί το κατάστημα στολίδι της Θήβας, όπου έχει παντρέψει τις σύγχρονες τεχνολογίες ασφάλειας και ποιότητας με τις παραδοσιακές τεχνικές και το πατροπαράδοτο μεράκι για αυτή τη δουλειά…

Αυτά, σε συνδυασμό με τον ευχάριστο χώρο και το φιλικό προσωπικό, καθιστούν το "Ξυδώνας Butcher shop - Meat farm"το αδιαμφισβήτητο... κρεωπολείο στη Θήβα.
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ




 
 



ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ












4 σχόλια:

  1. KΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές δουλειές στο νέο ξεκίνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας είναι το νέο σας βήμα τόσο σταθερό, όσο και η μέχρι τώρα ζωή σας. Καλές δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πόρτα της επιτυχίας ας ανοίξει διάπλατα για να υποδεχτεί δύο νέους που τους αρέσει να αγωνίζονται και να κερδίζουν. Καλές δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ