Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλο...μπουμπούκι 17χρονος στη Θήβα

Συνελήφθη 17χρονος ημεδαπός στη Θήβα, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παραβίαση περιορισμών διαμονής

Εξιχνιάσθηκαν (2) κλοπές, ενώ στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ένας ακόμη ανήλικος ημεδαπός συνεργός του 

 Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ την 23-10-2015 είχε διαφύγει από το ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου Μαγνησίας

Συνελήφθη, χθες (02-12-2015) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 17χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών, ενώ στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ένας ακόμη ανήλικος ημεδαπός συνεργός του συλληφθέντα.

Ειδικότερα όπως προέκυψε:

•    Την 31-10-2015 σε περιοχή της Θήβας, ο 17χρονος αφαίρεσε, με την μέθοδο της απασχόλησης, από την κατοχή 53χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.
•    Την 23-11-2015 επίσης σε περιοχή της Θήβας, ο 17χρονος, από κοινού με 12χρονο ημεδαπό συνεργό του, εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη απομάκρυνση 41χρονου ημεδαπού από το όχημά του, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς είχε διαφύγει την 23-10-2015 από το ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου Μαγνησίας.

Στο ανωτέρω ίδρυμα κρατείτο δυνάμει σχετικής Διάταξης του κ. Ανακριτή Θηβών, αλλά και Αποφάσεων του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Λιβαδειάς και του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θήβας.

Γίνεται επίσης μνεία ότι ο 17χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη ληστειών, κλοπών και άλλων αδικημάτων.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών στην τέλεση και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ