Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΟΕΒΕ Θήβας:Με μεγάλη επιτυχία ο καθιερωμένος πλεον ¨ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ¨



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στην  κεντρική πλατεία της Θήβας την  Κυριακή 20-12-2015 ο καθιερωμένος πλεον ¨ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ¨ από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας.
Πλήθος κόσμου, στην πλειοψηφία μικρά παιδιά με τους γονείς τους, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Θήβας αλλά και τον πεζόδρομο αυτής δίνοντας έτσι πνοή – ζωντάνια – κέφι – γιορτινή ατμόσφαιρα – χαμόγελα – διάθεση , αυτά δηλαδή, που μας έχουν λείψει και θα θέλαμε να δούμε στα πρόσωπα των συμπολιτών μας
Η ΟΕΒΕ Θήβας θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του στόχου , όλα της τα Σωματεία, τους Συνταξιούχους του ΟΑΕΕ, τον Εμπορικό Σύλλογο, τα παιδιά  και το σύλλογο του 2ου Γυμνασίου Θήβας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.
Ευχαριστούμε επίσης  τον Δήμο Θηβαίων   για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν στην ομοσπονδία με την παραχώρηση  χώρου στην κεντρική  πλατεία αλλά  και  τοποθέτηση  τραπεζιών  που χρησιμοποιήθηκαν για τον μπουφέ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας Κα ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ την οποία ευχαριστούμε για τις δηλώσεις συμπαράστασης στην προσπάθειά μας στα ΜΜΕ, καθώς και για την δέσμευση της για στήριξη και προβολή του θεσμού, από εδώ και στο εξής. .
Η ΟΕΒΕ Θήβας είχε και έχει την ηθική υποχρέωση να συνεχίσει να πραγματοποιεί τον “ΜΠΟΥΦΕ ΑΓΑΠΗΣ” στην μνήμη του πρώην Προέδρου της  ΟΕΒΕ  ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΗ επειδή ήταν ο πρωτεργάτης αυτού του εγχειρήματος πριν 5 χρόνια και κατάφερε να τον καθιερώσει κάθε χρόνο την Κυριακή πριν τα χριστούγεννα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ