Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Πάνω απο 500 τρακτέρ στο "90" ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ



Εντυπωσιακή σε μέγεθος ήταν η συμμετοχή των αγροτών στο μπλόκο της εθνικής οδού στο ύψος του "90" στη Θήβα.
Ειδικότερα, αγρότες των Αγροτικών Συλλόγων Θήβας,Βαγίων,Θεσπιών  συγκεντρώθηκαν σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας  με περισσότερα από 500 τρακτέρ και  αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής  για δυο ώρες.
Σημειώνεται, ότι παρά τον αποκλεισμό της εθνικής οδού, η κυκλοφορία διεξαγόταν κανονικά από τους παράδρομους, τους οποίους οι αγρότες είχαν αφήσει ελεύθερους.
Οι αγρότες ζητούν παρέμβαση του πρωθυπουργού για την επίλυση των ζητημάτων τους και διάλογο από μηδενική βάση. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν, δεν έχουν να πουν τίποτε πλέον με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου  και εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχουν συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, οι κινητοποιήσεις τους θα ενταθούν Στην κινητοποίηση των αγροτών συμμετείχαν επαγγελματικές ομάδες της περιοχής και παραγωγικοί φορείς.
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο αυριανό κάλεσμα που έχουν απευθύνει οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών προς τους εκπροσώπους των λοιπών μπλόκων να προσέλθουν στην Κοιλάδα, στις 12:00, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να συντονίσουν τις ενέργειές τους.
Επίσης, στη Βοιωτία,  αγρότες του νομού έχουν παρατάξει στον κόμβο του Κάστρου  πάνω απο 200 τρακτέρ.






 



OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ