Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Συλλήψεις στη Βοιωτία για λαθραίο καπνό και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εννέα (9) άτομα για διάφορα αδικήματα

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, εννέα (9) άτομα και συγκεκριμένα:

Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν είκοσι (20) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (1.000) γραμμαρίων, καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένα με καπνό, συνολικού μεικτού βάρους (5,8) γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα, τρεις σε περιοχές της Χαλκίδας, ηλικίας 22, 23 & 35 ετών αντίστοιχα, από αστυνομικού της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και ένας 39χρονος στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα και ειδικότερα, ένας 57χρονος ημεδαπός στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας και ένας 36χρονος αλλοδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Συνελήφθη ένας 57χρονος αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών.

Τέλος, συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονής του στην Ελληνική Επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ