Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Στο δρόμο οι Θηβαίοι-Βροντερό ΟΧΙ στο Ασφαλιστικό-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Σε μια Θήβα που θύμιζε ημέρα αργίας με όλα τα εμπορικά καταστήματα κλειστά, δίχως λεωφορεία και ταξί, εκατοντάδες  εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι αλλά και ομάδες αγροτών διαδήλωσαν στο κέντρο της πόλης.Κοινό αίτημα η ανατροπή της αντι- ασφαλιστικής επίθεσης και η απόσυρση του νομοσχεδίου-λαιμητόμου στην κοινωνική ασφάλιση.Το ραντεβού δόθηκε αρχικά στην Πινδάρου  στις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 11.00 είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες πολίτες, επαγγελματίες, εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν δικηγόροι,αγρότες και κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής της Θήβας, ενώ το παρών έδωσαν οδηγοί ταξί και λεωφορείων του ΚΤΕΛ.

Από το πρωί της Πέμπτης στο σύνολό τους τα καταστήματα της πόλης, οι καφετέριες, οι ταβέρνες, τα περίπτερα και τα βενζινάδικα κατέβασαν ρολά, ενώ έξω από τις βιτρίνες των καταστημάτων είχαν αναρτηθεί αφίσες που ενημέρωναν για τη συμμετοχή στην απεργία.
Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου.
Λίγο μετά τις 11.00 οι διαδηλωτές  που είχαν συγκεντρωθεί, ξεκίνησαν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Θηβών για το "90"χλμ στο μπλόκο των αγροτών.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε ξεχωριστή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Θήβας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ