Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Σκότωσε δυο ελάφια σε κτήμα στην Ανάληψη Λιβαδειάς

 Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ζωοκτονία, ζωοκλοπή, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και απειλή

Ο συλληφθείς, προχθές το βράδυ, παραβίασε περιφραγμένο αγροτικό κτήμα στην περιοχή της Ανάληψης Βοιωτίας και τραυμάτισε θανάσιμα, με κυνηγετικό όπλο, δύο ελάφια

Επιπλέον κατηγορείται ότι πριν από μία περίπου εβδομάδα, δρώντας με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσε δύο ελάφια από το προαναφερόμενο κτήμα
 

Συνελήφθη, χθες (11-02-2016) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ζωοκτονία, ζωοκλοπή, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και απειλή.

Ειδικότερα προχθές βραδινές ώρες, στην περιοχή της Ανάληψης Βοιωτίας, ο 32χρονος παραβίασε περιφραγμένο αγροτικό κτήμα, ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού, εισήλθε στο εσωτερικό του και τραυμάτισε θανάσιμα, με κυνηγετικό όπλο, δύο ελάφια. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον 64χρονο και αφού τον απείλησε φραστικά, τράπηκε σε φυγή.

Ο παθών κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, αστυνομικοί του οποίου, μετά από επιστάμενες αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν και συλλάβουν τον 32χρονο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.  

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι πριν από μία περίπου εβδομάδα, δρώντας με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσε δύο ελάφια από το προαναφερόμενο κτήμα.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τμήμα κρανίου με κέρατα ελαφιού. Επίσης από το κτήμα περισυνελέγησαν τρία φυσίγγια και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου. 

Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ