Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστή η Εθνική Οδός-Αποφασίζουν σήμερα για νέες κινητοποιήσεις οι Αγρότες

Κρίσιμη η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών το μεσημέρι στη Νίκαια για το μέλλον των κινητοποιήσεων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 120 μπλόκα. Αναμένεται να ληφθεί και απόφαση για το αν θα δώσουν το παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, την ερχόμενη Τρίτη το μεσημέρι.
Κλειστή από χθες η Αθηνών-Λαμίας
Το πρώτο μπλόκο είναι στο 90ό χιλιόμετρο στο ύψος της Θήβας της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Οι αγρότες έχουν κλείσει και τους παράδρομους με συνέπεια από την περιοχή να μην περνά τίποτα.

Το δεύτερο μπλόκο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας είναι στο 110 χλμ. στο ύψος του Κάστρου της Βοιωτίας, όπου οι αγρότες κλείνοντας στον κόμβο και τους παράδρομους δεν επιτρέπουν την διέλευση.

Το τρίτο μπλόκο των αγροτών είναι στο 140 χλμ. και το τέταρτο στο 210 χλμ. στο ύψος της Ανθήλης (κελιστοί και οι παράδρομοι).

Στο παλαιό εθνικό δίκτυο κλειστόν είναι ο δρόμος από τους αγρότες στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτίας στο ύψος του παλιού Λεβέντη. Ο ίδιος δρόμος με κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Λαμία είναι κλειστός, επίσης, στο ύψος της Αμφίκλειας.
 Τα Τέμπη θα ανοίξουν 12 το μεσημέρι με 6 το απόγευμα. Οι αγρότες στον Ισθμό Κορίνθου αποφάσισαν να κλείσουν και την παλαιά εθνική  και όλες τις παρακαμπτηρίους από τις 3 το μεσημέρι ως τις 11 το βράδυ.

Πολύωροι αποκλεισμοί  και στη δυτική Ελλάδα, ενώ κλειστός είναι και ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης-Κορίνθου στα διόδια Νεστάνης. Κλειστά επ΄ αόριστον και τα τελωνεία σε Κήπους και Προμαχώνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ