Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστή επ' αόριστον η εθνική οδός στο 90χλμ

O χάρτης των μπλόκων του Σαββάτου
Κλειστή επ' αόριστον η εθνική οδός στο 90χλμ απο αγρότες της Θήβας.Σύμφωνα με πληροφορίες μας γίνεται  εκτροπή των οχημάτων προς τον δρόμο Θήβας-Λιβαδειάς.

Στο Κάστρο Βοιωτίας ο δρόμος θα μείνει κλειστός από τις 8 το πρωί έως τις 17:00, αλλά θα είναι ανοιχτοί οι παράδρομοι.

Με επ αόριστον αποκλεισμούς δρόμων, τελωνείων, λιμανιών και αεροδρομίων, οι αγρότες σφίγγουν τον κλοιό, διαμηνύοντας στην κυβέρνηση ότι δεν θα την αφήσουν «σε χλωρό κλαρί», οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσεη Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων/

Παράλληλα, προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πανελλαδική σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων που έχουν συγκαλέσει για την Κυριακή στις 12 μ. στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας .


Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Στα Τέμπη, οι αγρότες θα προχωρήσουν σε 24ωρο αποκλεισμό από τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου έως και τις 12.00 της επομένης.

Στα δύο μπλόκα της Φθιώτιδας, στο ύψος της Αταλάντης, και στην Ανθήλη, οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο από τις 12:00 έως τις 24:00, με κλειστούς και τους παράδρομους.

Στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία, οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο από τις 12:00 έως τις 24:00.

24ωρο αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας από το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι σχεδιάζουν οι αγρότες της περιοχής.

Επίσης ο 24ωρος αποκλεισμός από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου του τελωνείου της Εξοχής.

Και στην Πελοπόννησο, κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης οι αγρότες της Πελοποννήσου από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ