Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Συγκλόνισε και συγκίνησε "Το Θείο Δράμα" στα Βάγια-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Συγκλόνισε και συγκίνησε τους Βαγαίους η θεατρική παράσταση το "Θείο Δράμα" απο την θεατρική ομάδα "Σκηνική Πράξη" στον κατάμεστο αύλειο χώρο της Αγίας Παρασκευής Βαγίων.
Το τέλος της προσεγμένης θεατρικής παράστασης έβρισκε τους συντελεστές της να καταχειροκροτούνται από τον κόσμο, που έδειχνε εντυπωσιασμένος και…δακρυσμένος από αυτό που παρακολούθησε!IΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 13 ΗΘΟΠΟΙΟΙ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜOΝΑΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΓΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΖ.ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Ο Ι.Ν.ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ  , ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΒΑΓΙΩΝ ΚΑΙ Η Δ.Ε ΒΑΓΙΩΝ.
 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΤΗΡΙΩΔΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ << ΘΕΙΟ ΔΡΑΜΑ>> ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ<< ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ>>  ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ κ.ΜΑΡΙΑΣ ΦΡΑΓΚΗ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜ.ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Permisospress.blogspot.gr ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
Ένα βίντεο που αξίζει να το ΔΕΙΤΕ


 

 


ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΟΟΟ ΣΥΓΚΙΝΙΘΗΚΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ