Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΑΛΙΑΡΤΟΣ:Με μεγάλη επιτυχία ο Διασυλογικός αγώνας ποδηλασίας ομαδικής χρονομέτρησης και ζευγών


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 15/5/2016 στην Αλίαρτο διασυλογικός αγώνας αγωνιστικής ποδηλασίας ομαδικής χρονομέτρησης και ζευγών, με διοργανωτή το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκου, με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Ο Παναθηναϊκος Α.Ο. εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου.

Δελτίο τύπου-Παναθηναϊκού Α.Ο.

Την Κυριακή 15 Μαϊου,διοργανώθηκε από τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά,αγώνας ομαδικής χρονομέτρησης και ζευγών στην Αλίαρτο,για τις κατηγορίες Γυναικών,Ν.Αντρών-Αντρών και Μάστερς.

Η διαδρομή του αγώνα ήταν σε ένα τελείως διαφορετικό τοπίο από τα συνηθισμένα,σε ένα καταπράσινο πέρασμα,την Κωπαϊδα.

Ο καιρός,με εξαίρεση τα δυνατά ρεύματα αέρα,έδειχνε από πολύ νωρίς το πρωϊ πως θα ήταν σύμμαχός.

Λίγο πριν δοθεί η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε το Τεχνικό συνέδριο παρουσία εκπροσώπων ομάδων και έπειτα τοποθετήθηκαν όλοι οι εθελοντές στις θέσεις που είχαν οριστεί,προκειμένου να φυλαχθούν "επίμαχες"διασταυρώσεις,προς αποφυγή ατυχήματος και τον γιατρό με την διασωστική ομάδα να παραμένουν στον χώρο της εκκίνησης πανέτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 12.00 ακριβώς όπως ορίστηκε και στο πρόγραμμα,από την Αλίαρτο με κατεύθυνση το Ακραίφνιο και επιστροφή.

Εντός της διαδρομής του αγώνα δύο μηχανές και ένα Ι.Χ.Ε. έκαναν διαρκώς το δρομολόγιο Αλίαρτος -Ακραίφνιο και πίσω με σκοπό να αποτρέψουν οτιδήποτε χρειαστεί και να βοηθήσουν σε περίπτωση οποιασδήποτε ανάγκης.

Να τονίσουμε πως για την φύλαξη των διασταυρώσεων και την ασφάλεια των αθλητών πάνω απ'όλα, βοήθησαν εθελοντές από τον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού της Λιβαδειάς και της Θήβας.
Επίσης σημαντικό και σίγουρα κάτι που δεν συναντάμε συχνά πλέον,ήταν η αστυνόμευση του αγώνα.
Συνολικά 5 περιπολικά της Τροχαίας Θήβας,Τροχαίας Λιβαδειάς και Αστυνομικού τμήματος Αλιάρτου,κάλυψαν τον αγώνα,τοποθετώντας τροχονόμους στην εκκίνηση και στην αναστροφή καθώς και ένα περιπολικό έκανε την διαδρομή συνεχώς.

Κατά την διάρκεια του ομαδικού των Μάστερ,ένας αθλητής είχε πτώση και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος ο γιατρός του αγώνα καθώς και η διασωστική ομάδα,παρέχοντάς του τις πρώτες βοήθειες.

Ο αγώνας έληξε με τον τερματισμό της τελευταίας ομάδας στο ομαδικό χρονόμετρο και μέσα σε ελάχιστα λεπτά πραγματοποιήθηκαν οι απονομές πλησίον του χώρου της εκκίνησης.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος καθώς και τους προπονητές,εκπροσώπους,συνοδούς,φίλους και γνωστούς που έδωσαν το παρόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία με τα Ελληνικά Αναψυκτικά-Frutop που κάλυψε και δρόσισε για άλλη μία φορά όλους τους παρευρισκόμενους.

Επίσης,στην Τροχαία Θήβας,Τροχαία Λιβαδειάς και Α.Τ.Αλιάρτου για την κάλυψη.
Στον γιατρό του αγώνα,Ιωάννη Περγαντά και την διασωστική ομάδα.
Στην αγωνόδικο επιτροπή Χριστίνα Λατσούδη,Ιωάννα Αγράφα,Αναστασία Λουκοπούλου,Νίκη Κατσιάδα και τον Αλυτάρχη μας,Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.
Σε όλα τα παιδιά από την Λιβαδειά και Θήβα για την εθελοντική προσφορά τους.
Στον φωτογράφο μας Νάσσο Τριανταφύλλου.

Το επόμενο ραντεβού του Παναθηναϊκού είναι το Σάββατο στις 28 Μαϊου,με τον αγώνα "3ος Γύρος Ολυμπιακού χωριού Junior-Σπύρος Ντόκος"ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ