Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Τα Βάγια γιόρτασαν με λαμπρότητα την Πολιούχο τους Αγία Τριάδα-ΦΩΤΟ

  ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ
Με θρησκευτική λαμπρότητα και κατανυξη τελέσθηκαν οι Εόρτιες Ακολουθίες επι των Εορτων της Αγίας Πεντηκοστής και του Αγίου Πνέυματος , όπου εορτάζει και πανυγηρίζει η Ενορία μας την Ετήσια Ιερά Πανυγηρι της.
Την Κυριακή της Πεντηκοστής το πρωί τελεσθηκάν ο Εόρτιος Όρθρος ,η πανυγηρική Θ.Λειτουργία και εν συνεχεία ο Εσπερινός της Γονυκλισίας,
Το Εσπέρας της Πεντηκοστής τελέσθηκε π Μέγας Πανυγηρικός Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος χοροστατούντως τοτ Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Εν συνεχεία πραγματοποιείθη η πάνδημος Λιτανεία της Εικόνας της Αγίας Τριάδος με την συμμετοχη στρατιωτικού αγήματος, της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεβαδέων και του εφηβικόυ τμήματος των χορευτικών της Ενορίας μας με παραδοσιακές στολές. Παρευρέθεισαν ο Δήμαρχος Θηβαίων, ο Διοικητης του ΚΕΠΒ Θηβών, ο Διοικητής της Μ.Κ Αλιαρτου, οι Βουλευτές του Νομόυ μας, οι επικεφαλείς της Αστυνομίας των Θηβών,ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος της Δ.Κ Βαγίων και λιποι Δημ. Συμβουλοι και λοιπές αρχές του τόπου μας.
Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος το πρωί \ τελέσθηκαν ο Εόρτιος .Ορθρος και το Πανυγηρικό Ιερατικό Συλλείτουργο ενω η Ιερά Πανυγηρί μας ολοκληρώθηκε το Εσπερας με τον Μεθεόρτιο Εσπερινό και την ακολουθία των Χαιρετισμων της Αγίας Τριάδος οπου συμπροσευχήθηκαν και προσκυνητες απο τους Ι.Ν Αγίου Νικολάου του Νέου Θηβών και Αγίων Θεοδώρων Θηβών.
Θερμές Ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στην οργανωση και διεξαγωγή της Ιεράς Πανυγήρεως,
Στις Κυρίες του Ε.Φ.Τ που αναλαβαν την διακονοια της φιλοξενίας των προσκυνητών μας, στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βαγίων κ. Παπαλουκά, στο ζεύγος Αγγέλου και Μαρίας Τουρκοχωριτη για την χορηγία της ελευσεως της Φιλαρμονικής.. Την Φιλαρμονική του Δ.Λεβαδεων. Τον Πρωτοψάλτη του Ι.Ν Αγιου Ιωάννου Σεπολίων Κοντοφρύδη Ζαχαρία και τους Ιεροψάλτες του Ναού μας που στόλισαν τα ανολογια της Πανυγήρεως. και ιδιάιτερα τον Δήμήτριο Παπαθεοδοσίου και το permisospress  που για μια ακόμη φορα ηταν κοντά μας σε αυτήν την ιδιαιτερη στιγμη της Ενορίας μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΊΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.







 ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ