Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Μονοδρομήθηκε ο παραλιακός δρόμος στην Αλυκή-ΦΩΤΟ


  Μετά απο απόφαση της Τ.Κ. Ξηρονομής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων αποφασίστηκε η μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου στην Αλυκή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραθεριστών.
Από σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress  μονοδρομήθηκε ο παραλιακός δρόμος στην Αλυκή
Η μονοδρόμηση  θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως μονής κατεύθυνσης για την είσοδο των οχημάτων στην παραλία, σύμφωνα και με τη σχετική σήμανση η οποία έχει ηδη τοποθετηθεί.
Η κυκλοφορία δηλαδή θα επιτρέπεται μόνο με κατεύθυνση στη παραλία και σε μια απόσταση 500 μέτρων,επομένως οι οδηγοί θα αναχωρούν  απο τον περιφερειακό.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν  τα μπλοκάκια της Τροχαίας  παραμoνεύουν.





5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς δεν θα μάθουμε ποτέ, διότι πολύ απλά δεν υπάρχει η παιδεία και δεύτερον είμαστε από φύση μας παρτάκιδες... δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον αργά το κατάλαβαν και μας δίνουν να το ..."καταλάβουμε" απειλούμενοι με πρόστιμα και διοικητικές ποινές! η επί στην Αλυκή χρόνια, ανοχή, συνενοχή και αδυναμίας ύπαρξης μιας έγκαιρης, προγραμματισμένης και ορθολογικής λύσης, στην Ελλάδα ως συνήθως γνωρίζουμε, πάντα απολήγει, μέσω μιας εξουσίας, της εκτελεστικής συνήθως, δια της νομοθετικής, σε μια "απαγόρευση"..!!! και μακάρι η εν λόγω μονοδρόμηση να διευκολύνει αλλά όπως ήδη ειπώθηκε δεν υπάρχει παιδεία τα πεζοδρόμια γεμίζουν κλπ,κλπ
    Θα δούμε λοιπόν την αποτελεσματικότητα του μέτρου, σύντομα, ειδικά στις νυκτερινές και μεταμεσονύκτιες ώρες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλα θα ξηλωθουν οι ταμπελες, οσοι μπορουν θα παρκαρουν πανω στα πεζοδρομια, θα κορναρουν γιατι θα προσπαθουν να περασουν 2 αυτοκινητα, θα εχουμε μικροχτυπηματα και φυσικα ξυλο μεταξυ οδηγων που θα βρουν μια ευκαιρια ετσι να ξεσπασουν τα νευρα τους. Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες ακριβώς είναι!!!!!
      Επίσης αυτό το καραγκιοζιλικι που ο καθένας παρκάρει μίσος πάνω στο πεζοδρόμιο κ μισός στην άσφαλτο για να εχει το αμαξι του εξω ακριβώς απο το παραλιακό μαγαζί που θέλει να κάτσει αδιαφορώντας αν κάνει ετσι τον δρόμο ακόμα πιο στενό για τα υπόλοιπα αμάξια κ δυσκολεύει επίσης τους πεζούς πρέπει να σταματήσει!!!!! Πρέπει να καταλάβουν όλοι επιτέλους οτι δεν βρίσκονται στο χωράφι τους στο χωριό κ μπορούν να βάζουν το αμάξι τους όπου θέλουν!!!!!

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ