Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Καταδικάζει την εγκληματική επίθεση κατά του Δημάρχου η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων σύσσωμη καταδικάζει την εγκληματική επίθεση σε βάρος του Δημάρχου κ.Ντασιώτη και μελών του Δ.Σ. απο μερίδα εξαγριωμένων ρομά.
Η ασυλία που απολαμβάνουν οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορεί να τους καθιστά παντοδύναμους.
Η καθημερινή παραβατική συμπεριφορά τους,όπως κλοπές σε σπίτια,επιθέσεις σε ανήμπορους και ηλικιωμένους,ο μη σεβασμός στο περιβάλλον,ο μη σεβασμός του Κ.Ο.Κ η ηχορύπανση και πολλά άλλα που προβληματίζουν τους δημότες και όλους εμάς.
Για το λόγο αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση απαιτεί απο την Πολιτεία να λάβει τις απαιτούμενες αποφάσεις και να εφαρμόσει τις πολιτικές εκείνες που θα αφομοιώνουν αυτή την κοινωνική ομάδα,προκειμένου να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο.
Επίσης εξουσιοδοτεί την Δημοτική Αρχή να λάβει μέτρα για την προστασία των δημοτών και φυσικά θα είμαστε μαζί της σε όλες τις νόμιμες ενέργειες,για να μη δούμε ξανά τέτοια φαινόμενα.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση  Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Έλεος με την ξύλινη γλώσσα.. ποια ομάδα να κοινωνικοποιηθεί αυτή που εδώ και αιώνες το αρνείται...πότε απέδωσε προσπάθεια για να αποδώσει και τώρα...οι μόνοι που έχουν ευθύνη και θα έπρεπε να διώκονται για αντικοινωνική συμπεριφορά,υστεροβουλία, προσωπικό όφελος, οικονομικό - πολιτικό κλπ είναι όσοι δημιούργησαν τις συνθήκες και επέτρεψαν την εγκατάσταση τους ανάμεσα μας, ξέρετε φαντάζομαι για τις εγγυήσεις για δάνεια,τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, τις πωλήσεις γης και σπιτιών (σε υψηλές τιμές) για να τα οικονομήσουν, την τροφοδοσία με μαύρο προϊών από τις καλλιέργειες για εμπορία.Που ζείτε? ήσαστε άσχετος η μας κοροϊδεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ