Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Τον έπιασαν στα Βάγια πάνω στο… πότισμα!

 Φυτεία με (16) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε στην ευρύτερη αγροτική περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη ο καλλιεργητής της φυτείας

Φυτεία με (16) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε στην ευρύτερη αγροτική περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη χθες (16-07-2016) το πρωί, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν τη φυτεία και έθεσαν αυτή σε διακριτική επιτήρηση.

Χθες το πρωί, ο 43χρονος εισήλθε στο χώρο της φυτείας, όπου κατά την περιποίηση - πότισμα των δενδρυλλίων, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Από το χώρο της φυτείας, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (16) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος σε ανάπτυξη, ύψους από (1,20) έως και (2) μέτρων. Επιπλέον κατασχέθηκαν (6) πλαστικά δοχεία με νερό που χρησιμοποιούσε ο 43χρονος για το πότισμα των δενδρυλλίων.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (150) γραμμαρίων.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ