Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Σύλληψη 13 ατόμων για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκατρία (13) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκατρία (13) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στη Νέα Λάμψακο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατηγορούμενος για διάπραξη ληστείας σε βάρος δύο (2) ημεδαπών (άντρα και γυναίκας), όπου με τη χρήση σωματικής βίας, απέσπασε το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Ευρυτανίας (Καρπενήσι – Προυσσός), από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας & του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου αντίστοιχα, καθώς και ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (1) κιλού και (120) γραμμαρίων.

Ημεδαπός στην Αμάρυνθο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, από αυλή οικίας ημεδαπού στην περιοχή. Το εν λόγω όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε Ευβοίας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο (2) αλλοδαποί και ειδικότερα ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και ένας στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας (Θηβών), διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στον Ορχομενό και στον Παύλο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ