Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Η Πανσέληνος "Έλουσε" με Φως την παραλία Αλυκής-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

 


Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος κατέχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας και φέτος μας έδωσε το πρώτο ραντεβού στις 18 Αυγούστου, στο Κάστρο της Αλυκής.


Μια υπέροχη εντυπωσιακή Μουσική Βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Θήβας '' ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΘΗΒΑ'Ι'ΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ ''  χθες κάτω απο το Κάστρο της Αλυκής αφιερωμένη στην Πανσέληνο.
Το φεγγάρι έκλεψε τη παράσταση για ακόμη μια φορά αφού σκόρπισε μαγεία, με το χλωμό του φως να δημιουργεί μια επιβλητική και μοναδική ατμόσφαιρα μέσα στην απεραντοσύνη της νύχτας!
Η πανέμορφη βραδιά ο παφλασμός των κυμάτων στην παραλία η ωραία μουσική εκδήλωση με τον Γιάννη Κονιτόπουλο,στο Λαούτο και το Τραγούδι ,  τον  Χρήστο Μπουσδούκο στο Βιολί,η καντίνα του συλλόγου με σουβλάκια και ποτά  προσφορά χορηγών,ικανοποίησαν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και λειτούργησαν ώστε η βραδιά να κυλήσει υπέροχα και να μην κουνιέται να φύγει κανείς.
Σε όλη την παραλία Αλυκής απ’ άκρη σ’ άκρη το φεγγάρι έδωσε απλόχερα το φως του, ενώ όσοι απόλαυσαν το σκηνικό κοντά (ή δίπλα) στη θάλασσα έγιναν μάρτυρες του χρυσού μαλαματένιου δρόμου που σχηματίστηκε και, που σαν χαλί, έδειχνε να σε παρασέρνει στη μαγική και ρομαντική βραδιά που ένιωθες ότι θα κρατήσει για πάντα!
 Ο Πρόεδρος του συλλόγου '' ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΘΗΒΑ'Ι'ΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ ''κος Γιώργος Πέππας  εξέφρασε
την ικανοποίησή του από την πολυπληθή προσέλευση του κόσμου, και μίλησε για την ιστορικότητα του χώρου και  ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε ο χώρος να καταστεί λειτουργικότερος και για το κοινό.
  Την Μουσική Βραδιά παρουσίασε  ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής.
 Το Permisospress. ήταν εκεί και σας μεταφέρει με βίντεο και φωτογραφίες το κλίμα της μαγικής βραδιάς!
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ